Een wachtrij instellen in Kwebbl

Een wachtrij instellen in Kwebbl

Een wachtrij maakt het mogelijk om tijdens drukke momenten, als er meer bellers zijn dan mensen die de telefoon kunnen opnemen, te zorgen dat bellers gecontroleerd aan de beschikbare medewerkers worden aangeboden. In de tussentijd hoort de beller een wachtmuziekje. Je kunt ook een wachtrij instellen in Kwebbl.

Wachtrij aanmaken

Een wachtrij instellen in Kwebbl is heel eenvoudig. Deze kan via het belplan worden aangemaakt. Er zijn een aantal instellingen waar op gelet moet worden. Zo kan bij “wacht” worden ingesteld hoelang de wachtrij mag zijn voordat deze vol zit en de beller de wachtrij overslaat.

wachtrij kwebbl

Bij “Gespreksafhandeling” kan worden gekozen op welke manier de gesprekken uit de wachtrij worden aangeboden aan de werknemers: “Tegelijk”, ”willekeurig” of “least recently answered”. Als de gebruiker kiest voor de laatste optie worden medewerkers één voor één gebeld, gesorteerd op diegene die het laatst de telefoon opnam.

Daarnaast kan bij “Bel een agent” worden bepaald hoelang een medewerkers toestel rinkelt. Elke keer dat een gesprek wordt aangeboden aan een toestel telt dit in de statistieken als een gesprek. De “wrap-up time for agent” instelling geeft aan hoeveel seconden er wordt gewacht na een wachtrij gesprek voordat er een nieuw wachtrij gesprek wordt aangeboden.

Bij het kopje “geluiden” kan een welkomsttekst en meldtekst worden ingesteld. Een meldtekst is een tekst die tussentijds wordt afgespeeld.

wachtmuziek kwebbl

Wachtmuziek instellen

Bij instellingen is het mogelijk om muziek of geluidsbestanden te uploaden. Dit hoort de beller op het moment dat hij of zij in de wacht staat of in de wachtrij staat. In de wachtrij krijgt men eerst een welkomstboodschap te horen. Klik rechtsboven op  “+toevoegen” om zelf een muziekfragment uit te kiezen.

wachtmuziek


Word Kwebbl reseller-partner

Ook Kwebbl verkopen aan uw klanten? Word dan reseller-partner van Kwebbl bij Qupra. Bel Alex via 088 8000 879 of klik hierKwebbl is een uniform cloud communicatieplatform, speciaal ontworpen voor serviceproviders en IT- distributeurs. De krachtige mogelijkheden kunnen naadloos worden geïntegreerd dankzij de volledige reeks API’s. U ontvangt gratis 15 lifetime PBX licenties als kennismaking.