Telefoonnummers (DID’s)

DID

Wat is DID's (Direct Inward Dialing)?

Een DID is gewoon een “normaal” geografisch telefoonnummer in een (buiten)land. Direct Inward Dialing (DID) is een dienst waarmee een telefoonnummer rechtstreeks doorgeschakeld kan worden naar een specifieke telefoon in een bedrijf in plaats van naar een menu of wachtrij te gaan en een toestelnummer te moeten kiezen. Een telefoonnummer die op deze manier vaak wordt gebruikt, wordt vaak een “DID” genoemd.

Met een buitenlandse DID realiseer je een internationaal geografisch netnummer. Dit nummer kan door de beller in het betreffende land tegen lokaal tarief worden gebeld. Qupra levert buitenlandse DID’s in vrijwel alle landen.

Hoe kan DID uw bedrijf ten goede komen?

DID-nummers zijn een zegen voor bedrijven die op een kosteneffectieve manier hun bedrijf willen uitbreiden. In dergelijke gevallen kunnen internationale DID-nummers een belangrijke troef zijn voor uw bedrijf. U kunt deze nummers gebruiken voor klantenservice of als hulplijnen, waardoor klanten contact kunnen opnemen met uw bedrijf of service zonder enige kosten te maken.

Kosteneffectieve uitbreiding

DID-nummers stellen bedrijven in staat om hun bereik uit te breiden zonder hoge kosten te maken voor het opzetten van fysieke kantoren of telefoonlijnen op verschillende locaties. Met DID-nummers kunt u virtuele telefoonnummers hebben in meerdere landen of regio's, waardoor u contact kunt leggen met klanten en nieuwe markten kunt benaderen tegen een fractie van de kosten.

Verbeterde klantenservice

Door DID-nummers te gebruiken voor klantenservice kunt u lokale ondersteuning bieden aan uw klanten. Klanten kunnen uw bedrijf eenvoudig bereiken via lokale of gratis telefoonnummers, waardoor de toegankelijkheid en klanttevredenheid worden verbeterd. Bovendien maken DID-nummers het mogelijk om gesprekken door te schakelen en door te sturen, waardoor klantvragen naar de juiste afdelingen of medewerkers worden geleid.

Wereldwijde aanwezigheid en geloofwaardigheid

Het hebben van internationale DID-nummers kan de perceptie van een wereldwijde aanwezigheid voor uw bedrijf creëren. Klanten hebben meer vertrouwen in en betrokkenheid bij een bedrijf dat lokale telefoonnummers in hun regio aanbiedt. Dit voegt geloofwaardigheid toe aan uw merk en verbetert uw professionele imago, zelfs als u vanuit één locatie opereert.

Tracking en analyse

DID-nummers bieden waardevolle mogelijkheden voor het bijhouden en analyseren van gegevens. U kunt gegevens verzamelen over het aantal gesprekken, de duur ervan en klantinteracties, waardoor u inzicht krijgt in het gedrag van klanten, trends kunt identificeren en op basis van gegevens gefundeerde beslissingen kunt nemen. Deze informatie kan u helpen uw marketingstrategieën te optimaliseren, de klantenservice te verbeteren en de algehele bedrijfsprestaties te verbeteren.

Uw bedrijf starten met Qupra?

Heeft u vragen of onmiddellijke hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Neem contact met ons op via info@qupra.nl of +31 (0)20-7910101 of klik op de knop vul het contactformulier in.

De voordelen van DID’s van Qupra

Leverbaar in 100+ landen

DID’s kunnen door Qupra in meer dan 100 landen worden geleverd. Staat het land naar wens niet in het onderstaande overzicht? Laat dit dan weten en wij gaan aan de slag.

Geweldige support

Onze persoonlijke support ondersteunt u met de aanvraag van de DID’s in verschillende landen. Hier hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit doen wij voor u.

Terminatie op SIP-interconnect

Qupra heeft de mogelijkheid om de gesprekken direct door middel van een SIP interconnect af te leveren op een ander platform.

Wilt u meer informatie over internationale DID's van Qupra?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klaar om te beginnen?

Praat met ons vandaag