4G/5G onbeperkt

Onbeperkt 4G/5G internet met vast IP adres

Veel bedrijven kampen met slecht of traag internet. Niet alleen bedrijven in het buitengebied, maar ook bedrijven in industrieterreinen die alleen over een koperverbinding beschikken. 4G, en in veel gevallen zelfs 5G, is een goed alternatief omdat het snel, betrouwbaar en betaalbaar is.

Bedrijven die hun eigen infrastructuur (e-mail of applicatieservers) op hun websites hebben, maken echter meestal geen gebruik van 4G omdat deze geen vast IP-adres hebben. Maar daar hebben wij een oplossing voor en daarom voorzien wij naast een “normale” onbeperkte 4G/5G internetverbinding, ook een onbeperkte 4G/5G verbinding met vast IP-adres.

Onbeperkt 4G/5G

Een Zakelijke 4G/5G internetverbinding, maar dan supersnel en echt onbeperkt. Waar veel ISP’s simkaarten aanbieden met snelheidslimieten of snelheidsverlagingen, biedt Qupra een simkaart die uw klanten onbeperkt internet geeft. Geen daglimiet of beperkte snelheden. Perfect voor vele toepassingen. Hebben uw klanten al een router en accessoires? Ook in deze situatie denken wij graag mee en sturen wij u alleen de Qupra simkaart toe. Vervolgens kunt u de router met de simkaart zelf verbinden bij uw klanten.

 

Ook in de EU

Deze simkaart met onbeperkt 4G/5G is overal in de EU te gebruiken. Hij is uniek omdat er geen verbruiksbeperkingen zijn, terwijl wel hoge snelheden worden behaald. Een ander voordeel ten opzichte van de meeste simkaarten is dat deze onbeperkte simkaart standaard wordt geleverd met een vast openbaar IP-adres, zodat de kaart op afstand toegankelijk.

Onbeperkt internet in de hele EU, ideaal als uw klanten veel zaken doen in het buitenland. Qupra’s onbeperkte EU-simkaart heeft geen beperking na 60 dagen, zoals het geval is met gewone simkaarten. Hierdoor kunnen uw klanten de simkaart binnen de EU het hele jaar door gebruiken.

Optioneel: vast IP-adres

Elk apparaat dat met internet is verbonden, krijgt een IP-adres toegewezen. Dit IP-adres geldt als de registratiecode van het apparaat en wordt bij mobiel internet automatisch gewijzigd. Dit maakt het voor bepaalde applicaties of bijvoorbeeld de server moeilijk om te herkennen dat de verbinding probeert te maken. Een vast IP-adres maakt het makkelijker en sneller voor apps om te herkennen wie je bent. Daarom bieden wij een 4G/5G simkaart aan inclusief vast IP-adres.

Biedt uw klanten onbeperkt 4G/5G internet

Wilt u uw klanten in het buitengebied ook voorzien van een supersnelle internetverbinding met onbeperkt 4G/5G? Wordt dan reseller-partner van Qupra. Voor slechts €99,- per maand. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Biedt uw klanten onbeperkt 4G/5G internet

Uw keuze:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.