SIP Trunk

Qupra Wholesale

SIP Trunk

Een SIP Trunk is een softwarematige telefoonlijn welke wordt aangesloten op de huidige telefooncentrale of tussen verschillende operators. Het gesprek wordt hierbij opgezet via Internet (data) in plaats van het traditionele telefoonnetwerk (ISDN/PSTN). Onze SIP Trunks zijn ook een stuk goedkoper in gebruik dan deze traditionele netwerken. Ook de onderhoudskosten en upgrade kosten liggen een stuk lager.

Een SIP Trunk van Qupra is geschikt voor alle type telefooncentrales die het SIP-protocol ondersteunt. Ten opzichte van traditionele telefonie wordt met SIP Trunk een aanzienlijke kostenbesparing in de abonnement- en verkeerskosten gerealiseerd.

Met een SIP-Trunk kunnen gebruikers bellen naar vaste, mobiele en andere virtuele telefoonnummers. 088-, 085-, 0800-, 0900-, internationale nummers kunnen rechtstreeks op de SIP Trunk worden afgeleverd. Voor het aanvragen van een SIP Trunk wordt een Service Order Form ingevuld.

SIP Trunk

De voordelen van SIP Trunk bij Qupra

Scherpe verkeerstarieven

Door onze koppeling met een groot aantal providers kunnen wij u altijd de scherpste prijs op verschillende bestemmingen bieden.

0800 Kickback

Geniet nu van een kickback op gesprekken van uw klanten naar 0800-nummers. Normaal is dit alleen voor de grote providers weggelegd.

Flexibiliteit 

Met de SIP Trunk van Qupra profiteert u niet alleen van de scherpe tarieven voor SIP verkeer maar tevens van een grote mate van flexibiliteit. Een SIP interconnect of servicenummers direct termineren op de SIP Trunk behoort tot de mogelijkheden.