SIP Trunk

Innovatieve SIP-Trunk oplossingen

Een SIP-Trunk wordt gebruikt om een bedrijfstelefooncentrale (PBX) of standalone telefoontoestel via internet of een ander IP-netwerk te verbinden met het wereldwijde openbare telefoonnetwerk. Hierdoor kunnen gebruikers van over de hele wereld bellen en gebeld worden. Een SIP-Trunk is vergelijkbaar met een netwerkaansluiting, zoals een analoge of ISDN-aansluiting voor vaste telefonie. Het verschil met een SIP-Trunk is dat er niet meer over de traditionele telefoonlijn wordt gebeld, maar over een dataverbinding. Een voordeel is dat het aantal gelijktijdige gesprekken over een SIP-Trunk eenvoudig kan worden geconfigureerd en niet meer gebonden is aan de locatie waar de dienst wordt geleverd.

Een SIP-Trunk van Qupra is geschikt voor alle type telefooncentrales die het SIP-protocol ondersteunt. Ten opzichte van traditionele telefonie wordt met SIP-Trunk een aanzienlijke kostenbesparing in de abonnement- en verkeerskosten gerealiseerd.

Met een SIP-Trunk kunnen gebruikers bellen naar vaste, mobiele en andere virtuele telefoonnummers. 088-, 085-, 0800-, 0900-, internationale nummers kunnen rechtstreeks op de SIP-Trunk worden afgeleverd. Voor het aanvragen van een SIP-Trunk wordt een Service Order Form ingevuld.

 

De voordelen van een SIP-Trunk van Qupra

Scherpe verkeerstarieven

Door onze koppeling met een groot aantal providers kunnen wij u altijd de scherpste prijs op verschillende bestemmingen bieden. 

0800 Kickback

Geniet nu van een kickback op gesprekken van uw klanten naar 0800-nummers. Normaal is dit alleen voor de grote providers weggelegd.

Flexibiliteit 

Een SIP-interconnect of servicenummers direct termineren op de SIP-Trunk behoort ook tot de mogelijkheden van een SIP-Trunk van Qupra.