Gespreksrapportage in Kwebbl

Gespreksrapportage in Kwebbl

Gespreksrapportages zijn een belangrijk onderdeel van de telefonische dienstverlening. Ben ik wel goed bereikbaar? Hoe vaak krijgen bellers mij of een collega niet te pakken? Hoelang duren gesprekken? Met rapportage heeft u inzicht in deze zaken. Het is ook mogelijk om gespreksrapportage in Kwebbl te bekijken.

Gespreksrapportage

Het inzien van gespreksrapportage in Kwebbl is heel eenvoudig. Op de rapportagepagina staan de gespreksdetailregels, aangegeven als CDR’s (call detail records). In dit overzicht worden alle gespreksregels weergegeven, waarbij het recentste gesprek bovenin. Deze gespreksregels worden gepresenteerd in een aantal kolommen, zodat je snel kunt zien of het gaat om een inkomend of uitgaand gesprek, wat de duur is en op welke datum en tijd werd gebeld en het gesprek beëindigd is. Als er bijvoorbeeld een inkomend gesprek is in een belgroep van 5 toestellen, en er door één van de 5 wordt opgenomen, zal dit gesprek ook in 5 regels staan waarvan er bij 4 regels staat dat het gesprek niet beantwoord is. 

Basisfilters gespreksrapportage

Bovenin zie je het totaal aantal gesprekken en het aantal aangenomen gesprekken. Je kunt de gespreksregels hier filteren op wel/niet beantwoord, inkomend/uitgaand en een voorselectie van een aantal periodes, zoals afgelopen maand of afgelopen week.

rapportage kwebbl

Geavanceerde filters gespreksrapportage

Als op de gele knop rechts bovenin wordt gedrukt gaat de gebruiker naar de geavanceerde filters. Hier is het mogelijk om te filteren op:

          Nummer of intern toestel dat heeft gebeld

          Nummer of intern toestel dat werd gebeld

          Gespreksduur

          Hoelang het duurde voordat iemand opnam

          Hoelang het duurde voordat diegene het gesprek beëindigde

De geavanceerde filters zijn dus een aanvulling op de basisfilters voor het inzien van gespreksrapportage in Kwebbl.

rapportage kwebbl

Gespreksregels downloaden

Kwebbl biedt ook de mogelijkheid om de gespreksregels te downloaden. Klik hiervoor op de blauwe exporteren knop rechts bovenin. Er wordt nu een .csv bestand gedownload. Deze kan geopend worden in Excel. 

Word Kwebbl reseller-partner

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u ook Kwebbl verkopen aan uw klanten? Word dan reseller-partner van Kwebbl bij Qupra. Neem contact op met Alex via 088 8000 879 of klik hierKwebbl is een uniform cloud communicatieplatform, speciaal ontworpen voor serviceproviders en IT- distributeurs. De krachtige mogelijkheden kunnen naadloos worden geïntegreerd dankzij de volledige reeks API’s. U ontvangt gratis 15 lifetime PBX licenties als kennismaking.