Voicemail beluisteren in Kwebbl

Voicemail beluisteren in Kwebbl

Wanneer niemand in de gelegenheid is om de telefoon op te nemen, gaat deze vaak over naar de voicemail. Je voicemail beluisteren in Kwebbl kan op twee manieren: de “Personal” voicemail; en de “Company” voicemail. De persoonlijke voicemail staat standaard uit.

Persoonlijke voicemail beluisteren

De meeste organisaties hanteren een bedrijfsvoicemail box en machtigen de juiste personen om de box te beheren en de berichten in hun persoonlijke e-mail te ontvangen. Voor medewerkers met een eigen nummer kan het echter wel handig zijn om een persoonlijke voicemail box te gebruiken. Handig aan te zetten door het voicemailschuifje op ”ja” te zetten.

 

Voicemail beluisteren

De persoonlijke voicemail beluisteren kan door te bellen naar *96 en hierachter de extensie in te toetsen. Voor de “Company” voicemail dient na *96 het voicemail box nummer in te worden getoetst.

Kwebbl beschikt over een multi-level voicemailsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om een “Company” en een “Personal” voicemail in te stellen. De personal voicemail kan in de user panel beheer en/of geactiveerd worden deze kan je ook altijd afluisteren.

 

Company voicemail beluisteren

Binnen het inlogaccount is het ook mogelijk om de Company voicemail in te stellen. Bepaal zelf welke gebruiker(s) toegang hebben om de berichten te beheren of om de voicemail uit te luisteren.

Na het aanmaken van de voicemail box en bijbehorende extensienummer (voicemail box number) kan bij Permissies toewijzen aangegeven worden welke gebruiker de Company voicemail mag beheren en zodoende kan afluisteren en/of berichten mag verwijderen.

Voicemail beluisteren

Word Kwebbl reseller-partner

Wilt u Kwebbl verkopen aan uw klanten? Word dan reseller-partner van Kwebbl bij Qupra. Bel Alex via 088 8000 879 of klik hierKwebbl is een uniform cloud communicatieplatform, speciaal ontworpen voor serviceproviders en IT- distributeurs. De krachtige mogelijkheden kunnen naadloos worden geïntegreerd dankzij de volledige reeks API’s. Als partner-reseller van Qupra krijgt u 15 lifetime PBX licenties als kennismaking.