Wholesale Internet Connectivity

wholesale Glasvezel-Fiber voor resellers en partners

De connectiviteit van Qupra

Zoekt u een betrouwbare Wholesale internetverbinding? Dan bent u bij Qupra op het juiste adres. Als onafhankelijke Wholesale internet provider hebben wij oog voor kwaliteit, innovatie en onze partners. We werken graag samen op het gebied van zakelijk internet, zodat u als reseller altijd de beste internetoplossing aan uw klanten kunt bieden. We treden op als Wholesale internet provider en werken dus voor resellers. We verkopen niet aan eindklanten. Als Wholesale internet provider zijn we volledig gericht op u als partner. Bij ons neemt u de dienst Wholesale af, u brengt deze zelf in rekening aan uw klanten en bepaalt dus ook uw eigen marges. Hierbij geniet u van een grote mate van vrijheid in dienstverlening en service. 

De verbinding van Qupra is redundant, veilig en betrouwbaar. Worden over deze verbinding andere diensten van Qupra geleverd, dan wordt deze direct gerouteerd naar de betreffende dienst. Zo zorgen wij voor een minimale afstand tussen uw verbinding en de afgenomen dienst.

Qupra Connectiviteit Diensten

Zakelijk VDSL

Qupra levert een compleet assortiment van alle beschikbare zakelijke VDSL-verbindingen via KPN en Tele2. We beperken ons niet tot standaard aansluitingen; uitgebreidere verbindingen zijn ook mogelijk, zoals Vplus of Bonded VDSL
Meer informatie

Starlink internet via satelliet

Biedt uw klanten de nieuwste technologie op het gebied van satelliet internet; Starlink internet via de satelliet van SpaceX, de ruimtetak van autofabrikant Tesla. Met snelheden van zo'n 100 Mbit/s Up & Down kunt u uw klanten in het buitengebied waar glasvezel of VDSL niet leverbaar is, toch een goede internetverbinding bieden.
Meer informatie

4G backup

Een ongeval, zoals een kabelbreuk, ligt echter om de hoek. Om deze reden biedt Qupra naast haar zakelijke glasvezel- of VDSL aansluiting als hoofdaansluiting de mogelijkheid om de uptime van een organisatie te vergroten. Hiervoor biedt Qupra een secundaire verbinding op basis van 4G technologie, die automatisch wordt gebruikt als de hoofdverbinding tijdelijk uitvalt door een storing.
Meer informatie

Zakelijk Glasvezel

Qupra biedt betrouwbare glasvezelverbindingen via meerdere carriers, waaronder KPN, VodafoneZiggo en Eurofiber. Daarnaast biedt Qupra internet aan via verschillende lokale glasvezelinitiatieven. Hierin zijn we uniek: we leveren over alle glasvezelnetwerken en dus achter elke gateway. Uw klanten kunnen genieten van hoogwaardig en snel internet tegen aantrekkelijke prijzen.
Meer informatie

Straalverbinding

Straalverbinding, ook wel Ethernet over Radio of radioverbinding genoemd, is een ideaal alternatief voor een zakelijke glasvezelverbinding als er geen glasvezelnetwerk in de buurt van uw gebouw ligt. Een speciale antenne wordt op een gebouw of object geplaatst en maakt vervolgens verbinding met een nabijgelegen centrale steunantenne. Deze maakt een verbinding met het vaste Ethernet-netwerk en heeft een internetverbinding.
Meer informatie

Onbeperkt 4G/5G met vast IP-adres

Voor bedrijven in het buitengebied of bedrijven op een industrieterrein is een glasvezel- of VDSL verbinding vaak niet mogelijk. En als deze wel mogelijk zijn, is deze zeer traag. Daarom biedt Qupra een Zakelijke 4G/5G internetverbinding, inclusief vast IP-adres.
Meer informatie

Connectivity

Een betrouwbare internetverbinding is als water uit de kraan. Het lijkt heel simpel, maar dit is het niet. Qupra levert uitsluitend betrouwbare zakelijke internetverbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland en in de rest van de wereld. Via de connectivity checker in de Wholesale portal komt u erachter of onze verbindingen beschikbaar zijn op het gewenste adres. Het netwerk van Qupra is gekoppeld aan de belangrijkste operators als KPN, Relined, Colt en Tele2. Maar ook vele lokale glasvezelinitiatieven.

 

Klaar om te beginnen?

Praat met ons vandaag