Connectivity

Qupra Wholesale

Connectivity

Een betrouwbare internetverbinding is als water uit de kraan. Het lijkt heel simpel, maar dit is het niet. Qupra levert uitsluitend betrouwbare zakelijke internetverbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland en in de rest van de wereld. Via de connectivity checker in de Wholesale portal komt u erachter of onze verbindingen beschikbaar zijn op het gewenste adres. Het netwerk van Qupra is gekoppeld aan de belangrijkste operators als KPN, Relined, Bolt en Tele2. Maar ook vele lokale glasvezelinitiatieven.

Zoekt u een betrouwbare Wholesale internetverbinding? Dan bent u bij Qupra op het juiste adres. Als onafhankelijke Wholesale internet provider hebben wij oog voor kwaliteit, innovatie en onze partners. We werken graag samen op het gebied van zakelijk internet, zodat u als reseller altijd de beste internetoplossing aan uw klanten kunt bieden. We treden op als Wholesale internet provider en werken dus voor resellers. We verkopen niet aan eindklanten. Als Wholesale internet provider zijn we volledig gericht op u als partner. Bij ons neemt u de dienst Wholesale af, u brengt deze zelf in rekening aan uw klanten en bepaalt dus ook uw eigen marges. Hierbij geniet u van een grote mate van vrijheid in dienstverlening en service. 

De verbinding van Qupra is redundant, veilig en betrouwbaar. Worden over deze verbinding andere diensten van Qupra geleverd, dan wordt deze direct gerouteerd naar de betreffende dienst. Zo zorgen wij voor een minimale afstand tussen uw verbinding en de afgenomen dienst.

De connectiviteit van Qupra

VDSL
 
 
Qupra levert een compleet assortiment van alle beschikbare zakelijke verbindingen via KPN en Tele2. We beperken ons niet tot standaard aansluitingen; uitgebreidere verbindingen zijn ook mogelijk, zoals Vplus.
Glasvezel

Qupra biedt betrouwbare glasvezelverbindingen via meerdere carriers, waaronder KPN, VodafoneZiggo en Eurofiber. Daarnaast biedt Qupra internet aan via verschillende lokale glasvezelinitiatieven. Hierin zijn we uniek: we leveren over alle glasvezelnetwerken en dus achter elke gateway. Qupra is niet afhankelijk van zijn eigen beperkte footprint. Uw klanten kunnen genieten van hoogwaardig en snel internet tegen aantrekkelijke prijzen.

4G backup

Altijd online zijn is belangrijk voor de continuïteit van een organisatie. Qupra biedt hoogwaardige zakelijke glasvezelverbindingen via KPN, Eurofiber en Ziggo om continuïteitsproblemen te minimaliseren. Een ongeval, zoals een kabelbreuk, ligt echter om de hoek. Om deze reden biedt Qupra naast haar zakelijke glasvezel- of VDSL aansluiting als hoofdaansluiting de mogelijkheid om de uptime van een organisatie te vergroten. Hiervoor biedt Qupra een secundaire verbinding op basis van 4G technologie, die automatisch wordt gebruikt als de hoofdverbinding tijdelijk uitvalt door een storing.