Over Qupra

Over Qupra

Wholesale serviceprovider

Qupra is dé zakelijke internet, telefonie en IT-provider met de beste oplossingen. Wij zijn een onafhankelijke wholesaler met oog voor kwaliteit, innovatie én partners.

Door onze persoonlijke aandacht en scherpe prijzen onderscheiden wij ons van de 
concurrenten. Met ons brede portfolio zorgen wij ervoor dat wij altijd de beste oplossing kunnen aanbieden.

Zoekt u een betrouwbare wholesale serviceprovider? Dan ben je bij Qupra aan het juiste adres. Als wholesale serviceprovider geven wij om kwaliteit, innovatie      en partners. Wij denken graag met u mee op het gebied van zakelijk internet, telefonie, mobiel en cloud zodat u als reseller uw klanten altijd de beste oplossing kan bieden. Wij treden op als wholesale serviceprovider voor resellers en verkopen nooit aan eindklanten. Wij richten ons volledig op u als partner. Bij ons neemt u de diensten wholesale af, u factureert zelf uw klanten en bepaalt zo ook uw winst. U heeft een grote mate van vrijheid in dienstverlening en service. Definieer hoe u klantomgevingen configureert en beheert.

pand
Qupra Wholesale portal 

Wat Qupra onderscheidt, is onze focus op kwaliteit en expertise. Als partner kunt u zich volledig richten op advies en verkoop. Met behulp van de veelzijdige Qupra Wholesale portal kunt u wanneer u wilt bestellingen plaatsen, wijzigen en sluiten. Wij bieden de meeste services in realtime.

Eigen netwerk
Diensten ontvangt u via ons eigen, redundant uitgevoerde Qupra netwerk. De netwerkomgeving is opgebouwd met uitsluitend de beste apparatuur in ons datacenter in Amsterdam. Het netwerk is gekoppeld aan de belangrijkste operators als KPN, VodafoneZiggo en Eurofiber. Maar ook vele lokale glasvezelinitiatieven. Klik hier om onze netwerktekening te bekijken.

Qupra is de enige aanbieder met drie verschillende hosted telefonieplatforms: Kwebbl, 3CX en YourSipCloud. Hierdoor kunnen wij de beste opties bieden, van standaardoplossingen tot een volledig geïntegreerde oplossing. Als voorwaardige telecom wholesaler leveren wij ook telefoonnummers in alle categorieën. Dit zijn niet alleen geografische telefoonnummers, 088- en 085-bedrijfsnummers, maar ook gratis 0800-nummer, 090x-servicenummers en internationale telefoonnummers. Ook is het porteren van telefoonnummers eenvoudig te regelen via de wholesaleportal.

Waarom kiezen voor Qupra?

Persoonlijke support

Onze persoonlijke support staat altijd klaar om u te helpen en te ondersteunen.

Onafhankelijk

Qupra is niet gebonden aan haar eigen platform en biedt daarom veel flexibiliteit.

Flexibel

Met Qupra bent u verzekerd van flexibiliteit. Schaal eenvoudig op wanneer u dat wilt.

Transparant

Wij zijn altijd transparant tegenover klanten. Wij houden niks achter en zijn open en eerlijk.

Breed portfolio

Qupra biedt een breed portfolio aan voor scherpe prijzen. Alles wat u nodig heeft voor telecom hebben wij.

Expertise

Met onze ruim 10 jaar ervaring met servicenummers en IVR applicaties zijn wij expert op dat gebied.

Betrouwbaarheid

Wij zorgen voor een betrouwbaar netwerk in meer dan 100 landen.

Eigen accountmanager

Bij Qupra krijgt u uw eigen accountmanager en ons supportteam staat altijd voor u klaar.

Missie

Qupra begrijpt dat het in een tijd als deze steeds belangrijker wordt om digitaal verbonden en bereikbaar te zijn. Met een snel, betrouwbaar netwerk en scherpe tarieven zorgen wij ervoor dat uw klanten altijd en overal bereikbaar zijn.

Visie

Qupra is dé zakelijke internet, telefonie en IT-provider met de beste oplossingen. Door onze persoonlijke aandacht en scherpe prijzen onderscheiden wij ons van de concurrenten. Met ons brede portfolio zorgen wij ervoor dat wij altijd de beste oplossing kunnen aanbieden.

Klaar om te beginnen?

Praat met ons vandaag