Word Hosted 3CX reseller-partner

Word Hosted 3CX reseller-partner bij Qupra

De 3CX telefooncentrale is een softwarematig telefoonsysteem die de gebruikelijke PBX-hardware vervangt. Het is een communicatiesysteem dat alles biedt wat een bedrijf nodig heeft.

Een eenvoudig te installeren en te beheren PBX, welke voor u hosted oplossing geboden wordt. Bellen, conference calls inplannen, chatten, voicemail beluisteren. Alles is mogelijk. Werk wanneer en op iedere locatie mogelijk met de iOS en Android App van 3CX. En met de handige CRM-koppelingen weet de gebruiker precies welke klant er belt. Met Hosted 3CX kunnen bedrijven met maximal 25 gelijktijdige sessies per server volledig geautomatiseerd hosten. Hosted 3CX partners zijn in staat om winstgevend veel klanten te faciliteren en te ondersteunen.

Qupra is er voor een goede dienstverlening voor uw eindklanten, wij stellen het klantgeluk van uw eindklanten centraal in de levering naar u. Geen turbotaal “Hosted Pabx”, maar gewoon een goede telefooncentrale van 3CX voor dienstverlening en een goed communicatiesysteem. 3CX werkt met vaste verkooppartners; wij borgen de kennis voor u en zijn het Nederlandse 1e aanspreekpunt, en leveren Telefonie en UC als dienst tegen het lage 3CX tarief, geheel geregeld en ontzorgd. Gratis 15 licenties lifetime op proef. 

Bel Rob via +31 (0) 20-7910101 voor een oplossing voor u en uw klanten, of vul het formulier aan de rechterkant in. Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Wilt u Hosted 3CX reseller-partner worden?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.