Chat with us, powered by LiveChat

Diensten

Servicenummers

Naast servicenummers in Nederland levert Qupra nummers in meer dan 100 landen over de hele wereld. Zijn er problemen met een nummer in het buitenland, dan nemen wij dit uit handen.

Connectivity

De verbinding van Qupra is redundant, veilig en betrouwbaar. Worden over deze verbinding andere diensten van Qupra geleverd, dan wordt deze direct gerouteerd naar de betreffende dienst. Zo zorgen wij voor een minimale afstand tussen uw verbinding en de afgenomen dienst.

CPS/WLR

Met Qupra CPS verzorgt Qupra al het uitgaande verkeer dat via het openbare netwerk van KPN Telecom plaatsvindt. Door de scherpe tarieven die Qupra hanteert wordt aanzienlijk bespaart op de variabele telecommunicatiekosten.

SIP Trunk

Met de SIP Trunk van Qupra profiteert u niet alleen van de scherpe tarieven voor SIP verkeer maar tevens van een grote mate van Flexibiliteit. Een SIP interconnect of servicenummers direct termineren op de SIP trunk behoort tot de mogelijkheden.

VoIP

Qupra stelt een flexibel VoIP platform van betrouwbare kwaliteit beschikbaar. Op het door Qupra beschikbaar gestelde VoIP platform worden alle functionaliteiten van een moderne telefooncentrale geboden.

DID

Met een buitenlandse DID realiseer je een internationaal geografisch netnummer. Dit nummer kan door de beller in het betreffende land tegen lokaal tarief worden gebeld. Qupra levert buitenlandse DID’s in vrijwel alle landen.