ACM en COIN registratie

Qupra Wholesale

Word reseller-partner van Qupra en wij regelen uw ACM en COIN registratie

Moderne telecom- en IT-oplossingen vormen in het digitale tijdperk het hart van vrijwel elke organisatie. Overal en altijd kunnen werken in de cloud en 24/7 bereikbaar zijn met moderne en flexibele communicatie-oplossingen; het is belangrijker dan ooit. Zeker nu thuiswerken het nieuwe normaal is geworden.

Als reseller-partner van telecom en ICT diensten komt er veel registratie op u af. Zo moet u voldoen aan artikel 2.1 TW voor registratie bij de ACM, 112 vermeldingen faciliteren door NAWTE en aftap-verplichtingen voor uw telecomdiensten inregelen wanneer u de klantrelatie en de factuur naar de klant stuurt.

Veel partijen zoals Qupra faciliteren het technische deel, maar vergeten u erop te wijzen dat u ook in het register van Telecomaanbieders en het COIN-register van dienstaanbieders moet worden opgenomen. Dit COIN-register is het centrale register van alle nummers in Nederland (CRDB) en zorgt ervoor dat het voor iedereen helder is wie met wie aan het nummer-porteren is, en het directe aanspreekpunt voor vragen omtrent deze overstap.

Qupra regelt het voor u. Wanneer u bij het formulier aan de rechterkant invult, ontvangt u van ons naast de portal-toegang van Qupra, ook een telefoontje van de instanties om u warm welkom te heten.

Krijg toegang tot onze wholesale portal