ACM en COIN registratie

Regel uw ACM en COIN registratie

Moderne telecom- en IT-oplossingen vormen in het digitale tijdperk het hart van vrijwel elke organisatie. Overal en altijd kunnen werken in de cloud en 24/7 bereikbaar zijn met moderne en flexibele communicatie-oplossingen; het is belangrijker dan ooit. Zeker nu thuiswerken het nieuwe normaal is geworden.

Als aanbieder van Telecom en Internet dienstenmoet u voldoen aan artikel 2.1 van de Telecomwet voor registratie bij de ACM, 112 vermeldingen faciliteren door NAWTE en aftap-verplichtingen voor uw telecomdiensten inregelen wanneer u de klantrelatie en de factuur naar de klant stuurt.

Veel partijen zoals Qupra faciliteren het technische deel, maar vergeten u erop te wijzen dat u ook in het register van Telecomaanbieders en het COIN-register van dienstaanbieders moet worden opgenomen. Dit COIN-register is het centrale register van alle nummers in Nederland (CRDB) en zorgt ervoor dat het voor iedereen helder is wie met wie aan het nummer-porteren is, en het directe aanspreekpunt voor vragen omtrent deze overstap.

Qupra regelt het voor u. Ook als u nog geen reseller van ons bent. Wanneer u bij het formulier aan de rechterkant invult, sturen wij de aanvragen naar de juiste partijen door. U kunt een telefoontje van de instanties verwachten om u een warm welkom te geven. Daarnaast ontvangt u van ons kosteloos toegang tot onze Qupra portal.

Qupra stuurt ACM namens u het verzoek om u kosteloos te registreren als aanbieder. Het proces om u zelfstandig aan te melden middels het PDF formulier kunt u op de site van ACM lezen. U krijgt uiteraard een copy van uw registratie verzoek.  Als wij, de ACM of COIN nog vragen hebben n.a.v. uw verzoek zullen wij uiteraard contact met u opnemen.

Ja, meld mijn bedrijf kosteloos aan bij ACM en COIN