Servicenummers

Servicenummers

Qupra levert servicenummer in Nederland en in het buitenland. Servicenummers worden via het platform van Qupra gehost en worden getermineerd op een eindbestemming gekozen door de gebruiker. Tevens biedt Qupra op haar platform een groot aantal IVR mogelijkheden.

 De voordelen van een servicenummer van Qupra

Qupra heeft al meer dan 10 jaar ervaring met servicenummers en IVR applicaties. Qupra levert nummers over de hele wereld.

Telefoonnummers over de hele wereld

Naast servicenummers in Nederland levert Qupra ook  nummers in meer dan 100 landen over de hele wereld. Heeft uw klant een internationaal telefoonnummer nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres.
.

Expertise

Al ruim 10 jaar is Qupra expert in servicenummers. Wij weten daarom als geen ander hoe deze nummers werken en wat er van wordt verwacht.

Terminatie via SIP interconnect

Qupra heeft de mogelijkheid om de gesprekken direct door middel van een SIP interconnect af te leveren op een ander platform. Zo worden ook (internationale) servicenummers geïntegreerd in de dienstverlening naar uw eindklant.

Nationale nummers 

Hieronder vindt u alle Nederlandse servicenummers. Wij bieden alle servicenummers aan voor uw bedrijf.

0800 nummer

Een 0800-nummer is een servicenummer dat niet aan een bepaalde regio gebonden is. Er worden bij dit nummer geen kosten gerekend voor de beller. Het nummer is dus gratis te bellen. Uitstekend als u klantvriendelijk wilt overkomen.

0900 nummer

Bij een 0900-nummer kunnen kosten bij de beller in rekening worden gebracht. De kosten voor de beller worden door de nummergebruiker zelf bepaald en kunnen worden vastgesteld op een prijs per minuut of prijs per gesprek.

088 nummer

088-nummers zijn bedrijfsgebonden nummers en worden door de ACM uitgegeven in blokken van 100, 1.000 of 10.000 nummers. De kosten voor het bellen naar dit 088-nummer is voor de beller en hiervoor geldt het lokale tarief.

085 nummer

085-nummers zijn niet-regio gebonden netnummers en geven de gebruiker van het nummer een landelijke en professionele uitstraling. De kosten om te bellen naar een 085-nummer zijn voor de beller en hiervoor geldt het lokale tarief.

Internationale nummers

Niet alleen beschikken wij over Nederlandse servicenummers. Ook buitenlandse nummers zijn bij ons beschikbaar.

ITFS nummer

Een internationaal servicenummer dat kosteloos bereikbaar is voor de beller vanuit het land waarin dit nummer is geactiveerd. In elk land is er sprake van een ander nummer. Dit nummer is vergelijkbaar met een 0800 nummer in Nederland.

 

UIFN (00800) nummer

Een universeel 00800 nummer dat kosteloos te bellen is voor de beller vanuit het land waarin dit nummer is geactiveerd. Een UIFN nummer is in alle landen waar het nummer geactiveerd is gelijk, namelijk 00800. Klik hier voor de UIFN landen matrix.

 

Premium Rate nummer

Een Premium Rate servicenummer is een betaald nummer voor de beller. De te kiezen tarieven voor de beller zijn afhankelijk van de regelgeving in het land waarin het nummer actief is. Een Premium Rate nummer is te vergelijken met een 0900 nummer.

 

Vraag meer informatie aan:

Uw gekozen product

Nationale nummers

Nationale nummers

Internationale nummers

Internationale nummers
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.