Servicenummers

Qupra Wholesale

Servicenummers

Qupra levert servicenummer in Nederland en in het buitenland. Servicenummers worden via het platform van Qupra gehost en worden getermineerd op een eindbestemming gekozen door de gebruiker. Tevens biedt Qupra op haar platform een groot aantal IVR mogelijkheden.

 De voordelen van een servicenummer van Qupra

Qupra heeft al meer dan 10 jaar ervaring met servicenummers en IVR applicaties. Qupra levert nummers over de hele wereld.

Nummers over de hele wereld

Naast servicenummers in Nederland levert Qupra nummers in meer dan 100 landen over de hele wereld. Zijn er problemen met een nummer in het buitenland, dan nemen wij dit uit handen.

.

Expertise

Al ruim 10 jaar is Qupra expert in servicenummers. Wij weten daarom als geen ander hoe deze nummers werken en wat er van wordt verwacht.

Terminatie via SIP interconnect

Qupra heeft de mogelijkheid om de gesprekken direct door middel van een SIP interconnect af te leveren op een ander platform. Zo worden ook (internationale) servicenummers geïntegreerd in de dienstverlening naar uw eindklant.

Nationale nummers 

Dit zijn de Nederlandse servicenummers. Wij bieden alle servicenummers aan voor uw bedrijf.

0800 nummer

Een 0800-nummer is een service dat niet aan een regio gebonden is. Er worden bij dit nummer geen kosten gerekend voor de beller. Het nummer is dus gratis te bellen.

0900 nummer

Bij een 0900-nummer kunnen kosten bij de beller in rekening worden gebracht. De kosten voor de beller worden door de nummergebruiker zelf bepaald en kunnen worden vastgesteld op een prijs per minuut of prijs per gesprek.

088 nummer

088-nummers zijn bedrijfsgebonden nummers en worden bij de ACM geregistreerd op het bedrijf welke dit nummer in gebruik heeft. 088-nummers worden door de ACM uitgegeven in blokken van 100, 1.000 of 10.000 nummers. De kosten voor het bellen naar dit nummer is voor de beller het lokale tarief.

085 nummer

085-nummers zijn niet-regio gebonden netnummers en geven de gebruiker van het nummer een landelijke en professionele uitstraling. De kosten voor de beller om dit nummer te bellen zijn het lokale tarief.

Internationale nummers

Niet alleen beschikken wij over Nederlandse servicenummers. Ook buitenlandse nummers zijn bij ons beschikbaar.

ITFS nummer

Een servicenummer dat kosteloos bereikbaar is voor de beller vanuit het land waarin dit nummer is geactiveerd. In elk land is er sprake van een ander nummer.

 

UIFN nummer

Een servicenummer dat kosteloos bereikbaar is voor de beller vanuit het land waarin dit nummer is geactiveerd. Een UIFN nummer is in alle geactiveerde landen gelijk.

 

Premium rate nummer

Een Premium Rate servicenummer is een betaald nummer voor de beller. De te kiezen tarieven voor de beller zijn afhankelijk van de regelgeving in het land waarin het nummer actief is.