CPS/WLR

CPS

Qupra CPS is een flexibele, betrouwbare en voordelige oplossing voor de afwikkeling van vaste telefoon-, fax-en dataverkeer. Met Qupra CPS wordt bespaard op telecommunicatiekosten zonder concessies te doen aan kwaliteit. CPS is een volledige managed service die automatisch al het verkeer van een eindgebruiker over het openbare netwerk van KPN Telecom routeert zonder dat er iets veranderd in de infrastructuur van de eindgebruiker. Door de scherpe tarieven die Qupra hanteert wordt aanzienlijk bespaart op de variabele telecommunicatiekosten.

CPS qupra
WLR cupra

WLR

Met alleen CPS blijft de telefoonlijn nog wel bij KPN en krijgt de eindgebruiker nog steeds een factuur voor lijnen van KPN. WLR van Qupra zorgt ervoor dat ook de telefoonlijn wordt overgenomen en zo neemt u dus effectief de klantrelatie over, inclusief de facturatie. Op deze manier bindt u klanten en kunt u in de toekomst meer producten aan deze klanten verkopen, zoals de overstap naar een VoIP bijvoorbeeld.

De voordelen van CPS en WLR van Qupra

Geweldige Support

Door ons persoonlijke support team zijn de lijnen kort. U komt niet terecht in eindeloze keuzemenu’s of wachtrijen maar heeft direct contact met onze supportafdeling voor afhandeling van uw vragen.

 

Onafhankelijk

Als onafhankelijke aanbieder biedt Qupra altijd de beste oplossing. Wij zijn niet gebonden aan één partij en kunnen over het netwerk van alle grote aanbieders leveren.

Reduntant

De verbinding van Qupra is redundant, veilig en betrouwbaar. Als er andere diensten worden geleverd, dan worden deze direct gerouteerd naar de betreffende dienst. Zo zorgen wij voor een minimale afstand tussen uw verbinding en de afgenomen dienst.