Word Reseller-Partner

Word reseller-partner bij Qupra

Samenwerken kun je met iedereen. Maar waarom zou je, als je partner kunt worden van Qupra. Dan heb je de betrouwbaarheid en stabiliteit van het Qupra-netwerk. Dat zorgt voor meer klantfocus én betere marges.


Wij begrijpen dat het in een tijd als deze steeds belangrijker wordt om digitaal verbonden en bereikbaar te zijn. Met een snel, betrouwbaar netwerk en scherpe tarieven zorgen wij ervoor dat uw klanten altijd en overal bereikbaar zijn.

10 redenen om met Qupra samen te werken: 

1. Easy to do business with: We zien onze klanten niet als klanten, maar als partners. Wij als Qupra zijn een verlengstuk van uw organisatie. We werken samen op basis van gelijkwaardigheid en transparantie.
 
2. Onafhankelijk: We bieden onafhankelijk als signaal naar onze partners. We bepalen onze eigen koers in overleg met onze partners.
 
3. Flexibel in oplossingen: Qupra biedt een service, waarbij onze partners geen bezwaar moeten hebben om contact met ons op te namen. Volledige en snelle service wanneer er zich een vraag voordoet staat centraal. Er is namelijk altijd een oplossing mogelijk!
 
4.  Transparant: Wij zijn altijd transparant tegenover klanten. We houden niks achter en zijn open en eerlijk.
 
5. Persoonlijke support: Onze persoonlijke support staat altijd klaar om u te helpen en te ondersteunen.
 
6. Expertise: Met onze ruim 20 jaar ervaring met telefonie en internet, (“lijnen”, (service)nummers en het hosten van (IVR) applicaties zijn wij expert geworden op dit gebied.
 
7. Eigen accountmanager: Bij Qupra krijgt u uw eigen accountmanager en ons supportteam staat altijd voor u klaar. 
 
8. First time right: Bij de oplevering van de diensten moeten deze meteen werken.
 
9. Always on: Dienstverlening die het altijd doet.
 
10. Redundant netwerk: De Qupra verbinding is redundant, veilig en betrouwbaar. Worden over deze verbinding meerdere diensten van Qupra geleverd. Dan wordt deze direct gerouteerd nar de betreffende dienst. Zo zorgen wij voor een minimale afstand tussen uw verbinding en de afgenomen dienst.
 

Bel Rob (of mail via rob “at” qupra.nl) via +31 (0) 20-7910101 voor een oplossing voor u en uw klanten, of vul het formulier aan de rechterkant in. Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

 

Vraag meer informatie aan:

Van welke basisdienstverlening van Qupra zou u gebruik willen maken?
Van welke basisdienstverlening van Qupra zou u gebruik willen maken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klaar om te beginnen?

Praat met ons vandaag