Connectivity checker

Met de Qupra connectivity checker (postcodecheck) toont u uw bezoekers wat voor internet er op hun locatie leverbaar is op basis van postcode, huisnummer en toevoeging.

De Qupra connectivity checker controleert de beschikbaarheid op het koper netwerk (DSL), FTTH (Fiber To The Home), FTTO (Fiber To The Office), landelijke glasvezelaanbieders en diverse lokale glasvezel initiatieven.

Maak een gratis account aan in onze productenportal om de Qupra connectivity checker (postcodecheck) kosteloos te installeren op uw website. U ontvangt een gratis bundel bij het aanmaken van uw account.

Wilt u meer informatie over onze connectivity checker? U vindt hier uitgebreide documentatie

Connectivity

Een betrouwbare internetverbinding is als water uit de kraan. Het lijkt heel simpel, maar dit is het niet. Qupra levert uitsluitend betrouwbare zakelijke internetverbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland en in de rest van de wereld. Via de connectivity checker in de Wholesale portal komt u erachter of onze verbindingen beschikbaar zijn op het gewenste adres. Het netwerk van Qupra is gekoppeld aan de belangrijkste operators als KPN, Relined, Colt en Tele2. Maar ook vele lokale glasvezelinitiatieven. Meer over connectivity van Qupra leest u hier. Bekijk ook onze overzichtspagina voor al onze netwerkpartners.

Maak gebruik van onze beschikbaarheidstool

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klaar om te beginnen?

Praat met ons vandaag