Starlink

Biedt uw klanten de nieuwste technologie op het gebied van internet via satelliet met Starlink van SpaceX, de ruimtetak van Tesla. Met snelheden van 100Mbit/s Up en Down en lage latentie is Starlink het perfecte alternatief van een glasvezelverbinding.

Wat is Starlink internet?

Starlink internet is het nieuwste satelliet internet van SpaceX. Het bedrijf bracht in 3 jaar tijd meer dan 1.000 satellieten in een baan om de aarde. Het doel is om in totaal ruim 12.000 satellieten in de ruimte te hebben. Starlink is ontworpen om snel breedbandinternet te bieden op locaties waar de aanleg van glasvezel onbetrouwbaar, te duur of niet beschikbaar is.

Hoe werkt Starlink internet?

Starlink internet werkt door informatie door de ruimte te sturen. Hierdoor werkt het veel sneller dan bijvoorbeeld glasvezelkabels en kan het ook meer mensen en plaatsen bereiken. De meeste satelliet-internetdiensten zijn tegenwoordig afkomstig van verschillende satellieten die rond de planeet draaien op ongeveer 35.000 km. terwijl de Starlink satellieten in een baan rond de 550 km draait, veel dichter bij de aarde, en de hele wereld bestrijkt.

Omdat Starlink satellieten zich in een lage baan om de aarde bevinden, is de retourtijd van data tussen de gebruik en de satelliet, ook wel latentie genoemd, veel korter dan bij satellieten die zich op een grotere afstand van de aarde bevinden.

 

Biedt uw klanten Starlink internet

Wilt u uw klanten ook een razendsnelle internetverbinding via satellieten bieden? Dan bent u bij Qupra aan het juiste adres. Als partner van Qupra kunt u voor slechts €108 per maand en eenmalig €800 uw klanten de nieuwste technologie op het gebied van satelliet internet bieden. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw keuze:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.