Word Kwebbl reseller-partner

 

Word Kwebbl reseller-partner bij Qupra

Met Kwebbl kunt u de kracht van Cloudcommunicatie bieden aan iedereen, overal, bovenop uw bestaande diensten. U kunt het platform naadloos integreren in uw aanbod zonder u zorgen te maken over infrastructuur en onderhoud. Dankzij het natuurlijke ontwerp van Kwebbl zijn uw klanten binnen de kortste keren klaar voor gebruik.

Kwebbl is een volledige OPEX-based service, die alle tools en services biedt die u nodig heeft zonder te investeren in dure hard- en software. U kunt de multi-tenant, pay-as-you-go-communicatieoplossing meteen gaan gebruiken en verkopen aan uw klanten.

Qupra is er voor een goede dienstverlening voor uw eindklanten, wij stellen het klantgeluk van uw eindklanten centraal in de levering naar u. Kwebbl werkt met vaste verkooppartners; wij borgen de kennis voor u en zijn het Nederlandse 1e aanspreekpunt, en leveren Telefonie en UC als dienst, geheel geregeld en ontzorgd. Gratis 15 licenties lifetime op proef.

Bel Rob via +31 (0) 20-7910101 voor een oplossing voor u en uw klanten, of vul het formulier aan de rechterkant in. Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Wilt u Kwebbl reseller-partner worden?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.