Hosted VoIP

Wat is VoIP?

Voice over Internet Protocol (beter bekend als VoIP) is een technologie die gebruikers in staat stelt om telefoongesprekken te voeren en te ontvangen via internet. Dankzij de brede beschikbaarheid van breedbandverbindingen wordt VoIP steeds vaker gekozen door kleine ondernemers, privacybewuste consumenten en iedereen die een betaalbaar tweede telefoonnummer nodig heeft.

Of je nu op zoek bent naar een VoIP-nummer voor je bedrijf, nieuwsgierig bent naar de geavanceerde functies die VoIP biedt, of gewoon wilt weten hoe het allemaal werkt, je vindt de antwoorden in deze gids.

Benefits of VoIP

VoIP maakt het mogelijk om telefoongesprekken te voeren (en tekstberichten te verzenden en ontvangen) via een breedbandverbinding in plaats van mobiele netwerken of traditionele telefoonlijnen. Door eenvoudigweg een contract af te sluiten met een VoIP-provider, kan iedereen met een internetverbonden apparaat beschikken over een volledig functionerende telefoon.

In het kort werkt VoIP-technologie door audio via internet te verzenden als kleine gegevenspakketjes – maar daarover later meer. Hier zijn 5 voordelen van het gebruik van een VoIP-nummer.

Kostenbesparing

VoIP verlaagt telecommunicatiekosten en biedt lagere tarieven.

Elk apparaat werkt

Altijd verbonden met smartphone, tablet, computer of speciale VoIP-telefoon.

Geavanceerde functies

Uitgebreide functionaliteiten voor verbeterde communicatie.

Schaalbaarheid

Gemakkelijk uitbreiden naar meer lijnen/gebruikers zonder extra infrastructuur.

Mobiliteit

Altijd bereikbaar zijn met VoIP, waar je ook bent.

Integratie

Naadloze integratie van VoIP met andere bedrijfssystemen voor efficiëntere workflows.

Uw bedrijf starten met Qupra?

Heeft u vragen of onmiddellijke hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Neem contact met ons op via info@qupra.nl of +31 (0)20-7910101 of klik op de knop vul het contactformulier in.

Verander de manier waarop u communiceert met Qupra Hosted VoIP

Qupra stelt een flexibel VoIP platform van betrouwbare kwaliteit beschikbaar. Op het door Qupra beschikbaar gestelde VoIP platform worden alle functionaliteiten van een moderne telefooncentrale geboden. Omdat er bij gebruik van het VoIP platform geen fysieke telefooncentrale meer nodig is, is er geen sprake van de onderhoudskosten voor een fysieke telefooncentrale. Met het veelzijdige VoIP platform van Qupra levert u Wholesale telefonie zoals u dat wilt. Flexibiliteit en gemak voor u als reseller en uw klanten staan centraal bij ons. Daarnaast wordt er een aanzienlijke kostenbesparing geboden op de abonnement- en verkeerskosten. Met het VoIP platform kan flexibel worden opgeschaald en is er de mogelijkheid om de telefonie met het CRM pakket te koppelen.

De voordelen van Hosted VoIP bij Qupra

Geweldige Support

Door ons persoonlijke support team zijn de lijnen kort. U komt niet terecht in eindeloze keuzemenu’s of wachtrijen, maar u heeft direct contact met onze supportafdeling voor afhandeling van al uw vragen.

Multi-platform

Door onze multi-platform benadering kunnen we voor elke klant een passende oplossing bieden. Wij zijn niet gebonden aan ons eigen platform maar kunnen verschillende platformen aanbieden, zoals 3CX, Kwebbl of YourSipCloud.

Flexibiliteit

Met de VOIP oplossing van Qupra bent u verzekerd van Flexibiliteit. Groeit uw bedrijf? Geen zorgen. Hosted VoIP groeit met uw bedrijf mee. Schaal eenvoudig op wanneer u w klanten ook groeien.

Wilt u meer informatie over Hosted VoIP oplossingen van Qupra?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klaar om te beginnen?

Praat met ons vandaag