Zakelijk VDSL

Lever uw klanten de beste zakelijke VDSL verbindingen

VDSL is de opvolger van ADSL en is een internetverbinding die geleverd wordt over het kopernetwerk. VDSL is een zeer geschikte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een goede internetverbinding tegen een vaste lage prijs per maand. Qupra levert een compleet assortiment van alle beschikbare zakelijke verbindingen via KPN en Tele2. We beperken ons niet tot standaard aansluitingen; uitgebreidere zakelijke verbindingen zijn ook mogelijk.

Snelheid

De snelheid van een zakelijke VDSL-verbinding is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale of straatkast (vectoring) en van de kwaliteit van het koper. De snelheid is asymmetrisch, dat wil zeggen dat de download snelheid hoger is dan de upload snelheid. Dit in tegenstelling tot een symmetrische snelheid van zakelijk glasvezel. Bij zakelijk glasvezel is de download- en upload snelheid even snel zijn en de snelheid gegarandeerd is.

Hardware

Een kwalitatief goede modem en router is een belangrijk onderdeel voor de werking van de verbinding. Zorg dus altijd voor een firmware die up-to-date is en controleer of de gekozen router en het modem geschikt zijn voor de verbinding om problemen te voorkomen. Veel voorkomende routers voor zakelijke VDSL-verbindingen zijn de routers van AVM, oftewel een FRITZ!Box.