Hotdesking in Kwebbl

Hotdesking in Kwebbl

Het gebruik maken van flexplekken, oftewel Hotdesking, is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Echter zijn voor het gebruik hiervan zowel voor- als tegenstanders. Aan de ene kant worden miljoenen aan verspilde kantoorruimte bespaard en de innovatie bevorderd. Maar aan de andere kant kan het gebruik van Hotdesking zorgen voor onrust bij het personeel en verminderd de productiviteit. Over het algemeen hebben kantoorruimtes die worden gebruikt voor Hot desking al apparatuur beschikbaar voor de kantoorgebruiker. Sommige tijdelijke kantoorruimtes hebben computers en telefoons beschikbaar, terwijl sommige een datalink of internetverbinding beschikbaar hebben voor zakenmensen die met hun eigen computerapparatuur werken. Hotdesking is ook mogelijk in Kwebbl.

Hotdesking is gebruik maken van niet toegewezen werkplekken. Iedere werknemer, van elke positie of afdeling, kan gebruik maken van deze werkplekken. Hotdesking in Kwebbl biedt de gebruiker de mogelijkheid om in te loggen op een toestel binnen de klantomgeving. Dit toestel gedraagt zich vervolgens als het toestel van de desbetreffende werknemer. Het gaat rinkelen als het nummer van de medewerker wordt gebeld, stuurt het nummer van de medewerker mee naar buiten en het omvat alle overige instellingen van de gebruikers, zoals een voicemail.

Gebruik maken van Hot desking is heel eenvoudig. Schakel Hotdesking in bij de desbetreffende gebruiker. Ga hiervoor naar het gebruikersprofiel en zet de Hotdesking functie op “Ja”. Hierna kan een pincode gegenereerd worden of de gebruiker kan er zelf eentje kiezen waarmee ingelogd kan worden op een toestel. Ook het inschakelen van Hot desking bij het toestel is niet moeilijk. Ga naar “toestellen” en schakel bij het toestel de Hotdesking functie in.

hotdesking

Word Kwebbl reseller-partner

Wilt u dat uw klanten ook gebruik kunnen maken van Kwebbl? Wordt dan reseller-partner van Kwebbl bij Qupra. Neem contact op met Alex via 088 8000 879 of klik hier. Kwebbl is een uniform cloud communicatieplatform, speciaal ontworpen voor serviceproviders en IT- distributeurs. De krachtige mogelijkheden kunnen naadloos worden geïntegreerd dankzij de volledige reeks API’s. U ontvangt gratis 15 lifetime PBX licenties van ons als kennismaking.