Keuzemenu instellen in Kwebbl

Keuzemenu instellen in Kwebbl

keuzemenu (IVR) instellen

Het is in het belang van de bellers en de organisatie dat bellers snel geholpen worden. Niets is zo er zo vervelend als twee keer hetzelfde verhaal te vertellen. Met behulp van een keuzemenu komen bellers direct bij de juiste medewerker terecht die hen kan helpen. Een keuzemenu instellen kan ook in Kwebbl. Vanuit het belplan kan deze worden aangemaakt.

Na het aanmaken kan het keuzemenu worden ingericht. Het keuzemenu instellen kan door aan de linkerkant allerlei verschillende ‘apps’ toe te voegen, zoals een belgroep, wachtrij of muziekje. Stel bij “Start” bijvoorbeeld een welkomstboodschap in die de keuzes van het keuzemenu uitlegt. Bij ”Ongeldig” kan een meldtekst worden ingesteld als de beller een keuze heeft gemaakt die niet is ingegeven in het keuzemenu. Tot slot kan bij “Time-out” bijvoorbeeld worden ingesteld dat er een meldtekst te horen is als de beller na een bepaalde tijd geen keuze heeft gemaakt.

Vervolgens kan worden aangegeven wat er gebeurt als de beller een keuze maakt door een toets (0 t/m 9, * en #) in te drukken. Dit kan bijvoorbeeld een wachtrij voor een bepaalde afdeling zijn of de beller wordt doorverbonden. Nadat het keuzemenu is opgeslagen kan deze in het belplan worden geplaatst.

Word Kwebbl reseller-partner

Wilt u dat uw klanten ook gebruik kunnen maken van Kwebbl? Wordt dan reseller-partner van Kwebbl bij Qupra. Neem contact op met Rob via 020-7910101. Kwebbl is een uniform cloud communicatieplatform, speciaal ontworpen voor serviceproviders en IT- distributeurs. De krachtige mogelijkheden kunnen naadloos worden geïntegreerd dankzij de volledige reeks API’s. U ontvangt gratis 15 lifetime PBX licenties van ons als kennismaking.