Belgroepen aanmaken in Kwebbl

Belgroepen aanmaken in Kwebbl

Wat is een belgroep?

Een belgroep, ook wel ring group of hunt group genoemd, gebruik je wanneer je meerdere telefoontoestellen gelijktijdig wilt laten overgaan. Op het moment dat er iemand belt gaan de toestellen die in de belgroep geplaats zijn over. De belgroep kan toegepast worden bij alle soorten nummers en doorschakelingen. Je kan dus een groep samenstellen met een combinatie van interne-, externe-, vaste- en mobiele telefoonnummers. Je kan ook belgroepen aanmaken in Kwebbl. 

Belgroepen aanmaken

Belgroepen aanmaken in Kwebbl kan via het belplan. Bij de optie “kies gebruiker” worden de medewerkers gekozen die toebehoren aan de belgroep. Met de “Time-out” optie kan worden aangegeven hoeveel seconden ieder toestel rinkelt. Als ze tegelijk rinkelen, geeft het de totale tijd aan. Wanneer de toestellen na elkaar rinkelen, dan worden het aantal seconden vermenigvuldigd met het aantal toestellen.

Ook moet een keuze gemaakt worden uit de rinkelvolgorde. Hier kan gekozen worden uit de volgende opties:

– Allemaal tegelijk: alle toestellen worden tegelijkertijd opgeroepen.

– Steeds één meer: de ingelogde gebruikers worden één voor één bijgeschakeld totdat er iemand opneemt, of tot alle gebruikers tegelijkertijd worden opgeroepen.

– Om de beurt: het inkomende gesprek wordt één voor één in volgorde van ingelogde gebruikers aangeboden totdat er iemand opneemt.

– Eén voor één: medewerkers worden één voor één gebeld.

belgroepen aanmaken

Als de belgroep is aangemaakt, kan deze worden toegevoegd aan het belplan.

Word Kwebbl reseller-partner

Wilt u dat uw klanten ook gebruik kunnen maken van Kwebbl? Wordt dan reseller-partner van Kwebbl bij Qupra. Neem contact op met Alex via 088 8000 879 of klik hier. Kwebbl is een uniform cloud communicatieplatform, speciaal ontworpen voor serviceproviders en IT- distributeurs. De krachtige mogelijkheden kunnen naadloos worden geïntegreerd dankzij de volledige reeks API’s. U ontvangt gratis 15 lifetime PBX licenties van ons als kennismaking.