Conference calls opzetten in YourSipCloud

Conference calls opzetten in YourSipCloud

Conference calls komen steeds vaker voor, zeker omdat veel mensen (tijdelijk) thuis zijn gaan werken. Daardoor is de behoefte aan overleg met collega’s ontstaan. Voor medewerkers die even snel het dagelijkse werk willen doornemen is een conference call heel geschikt. Het is aan te raden aan het begin van de werkdag een korte meeting te houden, dan weet men precies wat er van elkaar wordt verwacht en waar iedereen mee bezig is. Een conference call is ook mogelijk in YourSipCloud.

Conference calls opzetten

Om conference calls aan te maken, ga naar “Inbound” en klik op “Conference”. Druk op “Create” om een nieuwe conference call aan te maken.

conference call

Toelichting op de velden:

NameDe naam van de Conference Call
GreetingSelecteer een welkomstboodschap
ProfileSelecteer een Conference Profile
Pin NumberVul een pin code in ter beveiliging
DescriptionVoeg een beschrijving toe
StatusVerander de status van de conference call (active of inactive)
Duration Geeft de totale duur van gesprekken aan

Conference Profile

Een Conference Profile maak je aan via “Inbound” en “Conference Profile”. Maak een nieuw Conference Profile aan door op “Create” te drukken. Binnen de Conference Profile kun je allerlei dingen aanpassen, zoals geluiden toevoegen als iemand de conference call binnenkomt en weer weg gaat.

Conference Controls

Met Conference Controls kun je verschillende acties toewijzen aan toetsen die tijdens een conference call uitgevoerd kunnen worden, zoals het praat- of luistervolume verhogen of verlagen of helemaal uitzetten. Conference Controls aanmaken kan via “Inbound” en “Conference Controls”.

Word YourSipCloud reseller-partner

Wilt u ook YourSipCloud aan uw klanten verkopen? Word dan YourSipCloud reseller-partner van Qupra. Neem contact op met Rob via 088-8000877 of klik hier. Bij Qupra krijgt u gratis 15 lifetime PBX licenties als kennismaking.