Gespreksrapportage in YourSipCloud

Gespreksrapportage in YourSipCloud

Gespreksrapportages zijn een belangrijk onderdeel van de telefonische dienstverlening. Ben ik wel goed bereikbaar? Hoe vaak krijgen bellers mij of een collega niet te pakken? Hoelang duren gesprekken? Allemaal vragen die u zich misschien afvraagt. Met rapportage heeft u inzicht in deze zaken. Het is ook mogelijk om gespreksrapportage in YourSipCloud te bekijken.

Call detail reports

Het inzien van gespreksrapportage in YourSipCloud in heel eenvoudig. Via “Reports” en “Call Detail Reports”. Hier is te zien naar welk nummer is gebeld, hoelang dit gesprek duurde en hoe duur dit gesprek was. Via filters is het mogelijk om alleen gesprekken van vandaag of afgelopen week, maand of jaar terug te zien. Ook is het mogelijk om het gesprek terug te luisteren, mits call recording aan staan natuurlijk. Via “Export” kunnen de rapporten uitgedraaid worden naar een csv bestand om deze in Microsoft Excel te openen.

gespreksrapportage

Call summary reports

Onder “Call Summary “Reports” is het ook mogelijk om gespreksrapportage in te zien. Hier is bijvoorbeeld te zien hoeveel gesprekken er zijn geprobeerd, hoeveel er zijn aangenomen en hoe lang een gesprek gemiddeld duurt (average call duration). Ook de totale duur van de gesprekken en hoeveel deze in totaal kosten is te zien. Ook deze gegevens zijn uit te draaien door op “Export” te drukken.

gespreksrapportage

Live calls

Via “Switch” en “Live Calls” zijn alle gesprekken te zien die op dat moment plaatsvinden. Met “barge-in to live call” kan worden worden ingegrepen tijdens het gesprek. Ook kan het gesprek per direct worden beëindigd door op “hangup live call” te drukken.

gespreksrapportage

Word YourSipCloud reseller-partner

Klinkt dit allemaal veelbelovend en wilt u dat uw klanten ook gebruik maken van YourSipCloud? Wordt dan reseller-partner van YourSipCloud bij Qupra. Bel Alex via 088-8000879 of klik hier om aan te melden. Bij Qupra krijgt u als kennismaking gratis 15 lifetime PBX licenties.