Welke PBX licenties zijn er voor Hosted 3CX?

Welke PBX licenties zijn er voor Hosted 3CX?

Er zijn drie verschillende Hosted 3CX licenties beschikbaar: de Standard, Pro en Enterprise versie.

3CX logo grey_background

Standard

Het standard pakket is het goedkoopste en tevens minst uitgebreide van de drie Hosted 3CX licenties.  Zo kunt u, als u voor het standard pakket kiest, geen gebruik maken van de Microsoft 365- en CRM integratie. Ook de callcenter mogelijkheden zijn heel beperkt. Alleen live chat en de Facebook integratie zijn mogelijk. Voor bedrijven met maximaal 25 gebruikers en 8 gelijktijdige gesprekken is Hosted 3CX het eerste jaar geheel gratis. Hierna kost het €370 per jaar.

Pro

Het pro pakket is al veel uitgebreider dan het standard pakket. Bij het pro pakket zijn alle callcenter functies beschikbaar, zoals het instellen van een wachtrij, de mogelijkheid om gesprekken op te nemen of inbreken in het gesprek met luisteren en fluisteren. Hosted 3CX is voor bedrijven met maximaal 25 gebruikers en 8 gelijktijdige gesprekken het eerste jaar ook geheel gratis, wel moet er €250 voor de licentie betaald worden, iets wat in het eerste jaar van de standard versie ook gratis was. Vanaf het tweede jaar host Hosted 3CX €450 per jaar.

Enterprise

Het Enterprise pakket is het duurste pakket. Deze verschilt eigenlijk niet veel van de Pro versie. Het enige verschil zit hem in de Enterprise functies. Hier kon je met de Pro versie al veel doen, zoals Hot desking en de mogelijkheid om externe kantoren met elkaar te verbinden. Maar met de Enterprise versie komt hier bijvoorbeeld een ingebouwde failover, een back-up van de PBX in geval van nood, bij. Hosted 3CX met de Enterprise licentie kost €510 per jaar vanaf het tweede jaar voor bedrijven met 25 gebruikers en 8 gelijktijdige gesprekken. 

Word Hosted 3CX reseller-partner

Heeft u interesse om Hosted 3CX te verkopen aan uw klanten? Wordt dan 3CX reseller-partner bij Qupra? Bel Alex via 088 8000 879 of klik hier. Uitgebreide telefooncentrale met App en communicatiesysteem. 3CX werkt met vaste verkooppartners; wij borgen de kennis voor u en zijn het Nederlandse 1e aanspreekpunt, en leveren Telefonie en UC als dienst tegen het lage 3CX tarief, geheel geregeld en ontzorgd. Bij Qupra krijgt u gratis 15 licenties lifetime op proef.