3CX Facebook en Microsoft 365 integratie

3CX Facebook en Microsoft 365 integratie

3CX Facebook integratie

De mogelijkheden met Hosted 3CX zijn eindeloos. Zo is er bijvoorbeeld de 3CX Facebook integratie. Dankzij de Facebook integratie en de functie voor live chat in 3CX wordt niet alleen tijd bespaart, maar wordt ook de klanttevredenheid verhoogd. Contact leggen met klanten was nog nooit zo gemakkelijk. Medewerkers hebben geen toegang meer nodig tot de zakelijke Facebook-pagina. Berichten van klanten wordt direct naar de 3CX Web Client en smartphone apps gestuurd. Zo kunnen medewerkers erop reageren, de berichten doorsturen en vragen afhandelen in hetzelfde systeem dat wordt gebruikt voor alle andere communicatie.

Facebook koppelen aan 3CX

– Login bij de 3CX Management Console. Ga vervolgens naar “Messaging” en druk op “Add Facebook”

– Geef de integratie een naam en klik op “Continue to Facebook” om de 3CX Facebook app te koppelen aan Facebook pagina’s. Selecteer vervolgens welke pagina’s gelinkt moeten worden aan 3CX.

– Als alles goed is gegaan wordt de Access Token en Page ID automatisch ingevuld.

– Ga nu naar het tabje “Route”. Selecteer vervolgens de extensie of wachtrij waar de Facebook berichten naartoe moeten worden gestuurd. 

3CX Microsoft 365 integratie

Ook als gebruik wordt gemaakt van Microsoft 365 is 3CX een goede oplossing. Synchroniseer de status van collega’s met de agenda, koppel contacten aan het 3CX-telefoonboek en bel contactpersonen via Microsoft 365. Het is allemaal mogelijk met de Microsoft 365 integratie van 3CX.

3CX Microsoft 365

Word Hosted 3CX reseller-partner

3CX reseller-partner worden bij Qupra? Bel Alex via 088 8000 879 of klik hier. 3CX is een uitgebreide telefooncentrale met App en communicatiesysteem. 3CX werkt met vaste verkooppartners.  Wij borgen de kennis voor u en zijn het Nederlandse 1e aanspreekpunt, en leveren Telefonie en UC als dienst tegen het lage 3CX tarief, geheel geregeld en ontzorgd. Bij Qupra krijgt u gratis 15 licenties lifetime op proef.