3CX Windows Client

3CX Windows Client

3CX Windows Client downloaden

Bellen, de status van uw collega’s inzien, chatten, conference calls inplannen en voicemails beluisteren vanaf uw desktop. Dit is allemaal mogelijk met de 3CX Windows Client. De Desktop app voor Windows beschikt over alle functies van de Web Client, maar biedt iets meer lokale ervaring.

In de welkomstmail vindt u een download link om de nieuwste versie van de 3CX Windows Client te downloaden. Wanneer de app geconfigureerd is,  configureert u deze automatisch door het configuratiebestand te openen die zich in de bijlage bevindt van de welkomstmail. Als u rechts bovenin het bericht ‘vrij’ ziet staan, kunt u gaan beginnen met bellen.

Functies van de 3CX Windows Client

De 3CX Windows Client kan in twee verschillende modi worden: de softphone-modus en de CTI-modus. 
– De softphone-modus houdt in dat u kunt bellen en gebeld kunt worden op uw computer zonder een bureautelefoon te gebruiken.
– Bij de CTI-modus is een bureautelefoon vereist voor de app om uw oproepen vanaf de desktop te beheren.

3cx windows softphone
In de Windows Client kunt u allerlei dingen aanpassen naar uw eigen wens. Zo kunt u uw status beheren om uw collega’s in te lichten over uw beschikbaarheid en om te zien welke collega in de gelegenheid is om de telefoon op te nemen. U kunt kiezen uit: “beschikbaar”, “afwezig” , “niet storen”, “lunch” en “zakelijk”. 

 Via het telefoonboek kunt u gemakkelijk zoeken op naam, nummer of e-mailadres. Of u voert een extern nummer in. Met een druk op de knop kunt u tijdens het bellen verschillende functies gebruiken. U kunt bijvoorbeeld doorverbinden of het gesprek opnemen.

Als u een gesprek wilt doorverbinden, klikt u simpelweg op “Doorverbinden” en voert u het toestelnummer of naam in waarnaar het gesprek doorverbonden moet worden. Ook is het mogelijk om aangekondigd door te verbinden. Als u deze optie gebruikt, kunt u voorafgaand aan het gesprek vermelden dat de beller doorverbonden gaat worden.

Word Hosted 3CX reseller-partner

Klinkt dit allemaal veelbelovend en wilt u zelf Hosted 3CX verkopen aan uw klanten? Wordt dan 3CX reseller-partner bij Qupra? Bel Alex via 088 8000 879 of klik hier3CX is een uitgebreide telefooncentrale met App en communicatiesysteem. 3CX werkt met vaste verkooppartners; wij borgen de kennis voor u en zijn het Nederlandse 1e aanspreekpunt. Wij leveren Telefonie en UC als dienst tegen het lage 3CX tarief, geheel geregeld en ontzorgd. Daarnaast krijgt u bij Qupra gratis 15 licenties lifetime op proef.