Gebruik maken van de 3CX Web Client

Gebruik maken van de 3CX Web Client

De 3CX Web Client is eenvoudig in gebruik en biedt alle functies die nodig zijn om efficiënt te communiceren via uw webbrowser. Vanuit hier kunt u eenvoudig bellen, communiceren met klanten, live chatten, videoconferenties houden en de status van uw collega’s bekijken.

3CX Web Client installeren

In de welkomstmail bevinden zich uw inloggegevens en een link naar de Web Client. Eenmaal ingelogd, ziet u links bovenin “Activeer uw 3CX Google Extension” staan. Met deze extensie opent zich een pop-up wanneer u de Web Client gebruikt. Hierdoor hoeft u niet de volledige Web Client open te hebben in uw browser.

Bellen met de 3CX Web Client

Als u bent ingelogd kunt u eenvoudig een gesprek beginnen door simpelweg het nummer in te toetsen. Of u kunt zoeken op naam of e-mailadres. Ook kunt u kiezen waarmee u een gesprek wil voeren. Met uw IP toestel, iOS of Android app, Web Client of de Windows Client. Via de telefoonkiezer in de Web Client kunt u uw voorkeursapparaat selecteren en oproepen vanuit de interface van de Web Client.

 

Functies tijdens een gesprek

Tijdens een gesprek kunt u via een paar klikken verschillende acties ondernemen. Zo kunt u door op “Doorverbinden” te drukken en vervolgens de naam of het telefoonnummer van de persoon in kwestie te drukken, het gesprek doorverbinden. Met de knop “opnemen” kunt u op ieder moment een gesprek opnemen. Als u hierna nogmaals op “opnemen” drukt wordt de opname beëindigd. Opgenomen gesprekken zijn terug te luisteren via “opnames”. Met de status functie kunt u aangeven welke collega’s beschikbaar zijn om de telefoon op te nemen. Als u niet in de gelegenheid bent om op te nemen, wijzigt u uw status om te laten weten dat u afwezig bent of niet gestoord wil worden. Met de “Conferentie” knop kunt u, door meerdere deelnemers toe te voegen aan het gesprek, een conferentie gesprek opzetten.

3CX Web Client

Word Hosted 3CX reseller-partner

Wilt u Hosted 3CX verkopen aan uw klanten? Wordt dan 3CX reseller-partner bij Qupra? Bel Alex via 088 8000 879 of klik hier. 3CX is een uitgebreide telefooncentrale met App en communicatiesysteem. 3CX werkt met vaste verkooppartners; wij borgen de kennis voor u en zijn het Nederlandse 1e aanspreekpunt, en leveren Telefonie en UC als dienst tegen het lage 3CX tarief, geheel geregeld en ontzorgd. Bij Qupra krijgt u gratis 15 licenties lifetime op proef.