Een geïntegreerd callcenter in 3CX

Een geïntegreerd callcenter in 3CX

Klanten willen zo snel mogelijk te woord worden gestaan, het liefst per direct. Ook verwachten ze dat men precies weet wie ze zijn en wat er tijdens vorige gesprekken is besproken. En ze willen al niet meerdere keren worden doorverbonden. Als dit gerealiseerd kan worden, stijgt niet alleen de omzet, maar wordt ook de klanttevredenheid verhoogd. Daarom biedt 3CX u een geïntegreerde callcenter oplossing die helpt om iedere klant tevreden te houden.

Stel wachtrijen in om geen enkele oproep te missen, zowel voor individuen als groepen. Ook biedt 3CX de mogelijkheid om telefoongesprekken op te nemen. Dit kan voor juridische of kwaliteitsdoeleinden zijn.

Luisteren en fluisteren

Wilt u uw medewerkers trainen? Dat is mogelijk met Luisteren en Fluisteren. Om dit te doen moet de gebruiker waar u wilt meeluisteren de rechten krijgen om mee te kunnen luisteren.

Ga hiervoor naar “Extentions” en klik vervolgens op de gebruiker waar de rechten moeten worden toegevoegd. Vink via “Rights” de vakjes “Can Barge” in, “lister of whisper” aan. Nu heeft deze gebruiker de rechten en kan er dus meegeluisterd worden.

Om mee te luisteren gaat u in de 3CX Client naar de opties via de drie blauwe rondjes rechts bovenin. Selecteer vervolgens de receptionistweergave. Binnen de receptionistweergave worden alle lopende gesprekken getoond. Door een lopend gesprek te selecteren via de een klik met de rechtermuisknop kan er voor de optie “luister” gekozen worden. Ook kan gekozen worden om te fluisteren naar de medewerker of er kan ingebroken worden.

Live chat

Daarnaast biedt 3CX de mogelijkheid om live te chatten met websitebezoekers. Gemiddeld brengt een websitebezoeker slechts 15 seconden door op een website. De meeste websites hebben een bounce-percentage, het percentage websitebezoekers dat de website na het zien van één pagina weer verlaat, van 20% tot 40%. Dit zijn een hele hoop gemiste kansen. Daarom biedt 3CX een functie voor live chat, zodat bezoekers van de website direct kunnen chatten of bellen met een medewerker. En als een chat niet goed genoeg is, kunnen ze het gesprek eenvoudig uitbreiden naar een telefoon- of videogesprek.

Word Hosted 3CX reseller-partner

Geïnteresseerd om Hosted 3CX te verkopen aan uw klanten? Wordt dan 3CX reseller-partner bij Qupra? Bel Alex via 088 8000 879 of klik hier. 3CX is een uitgebreide telefooncentrale met App en communicatiesysteem. 3CX werkt met vaste verkooppartners; wij borgen de kennis voor u en zijn het Nederlandse 1e aanspreekpunt, en leveren Telefonie en UC als dienst tegen het lage 3CX tarief, geheel geregeld en ontzorgd. Bij Qupra krijgt u gratis 15 licenties lifetime op proef.