Doorverbinden in Kwebbl

Doorverbinden in Kwebbl

De telefooncentrale van Kwebbl biedt de mogelijkheid om voor elk nummer een aparte belroute te maken, dit is de route die inkomende gesprekken naar de nummer volgen. In bijna elke situatie wil je gesprekken op het gewenste tijdsinterval laten rinkelen op één of meerdere toestellen. Zo kunnen alle toestellen tegelijk rinkelen, maar na elkaar of steeds één extra. Dit gebeurt in een belgroep. Met de tijdsconditie functie stel je gemakkelijk in op welke dagen en tijdens iets moet gebeuren. Je kunt ook bellers doorverbinden in Kwebbl.

Zo kun je binnen werktijd een inkomend gesprek op één toestel laten overgaan en bij geen gehoor doorschakelen naar een groep met toestellen en vervolgens laten doorgaan naar een meldtekst of voicemail. Je kunt er ook voor kiezen om de beller in een keuzemenu de mogelijkheid te geven om te blijven wachten, een bericht in te spreken, doorverbonden worden.

Doorverbinden voorbeelden

Hier enkele voorbeelden hoe doorverbinden in z’n werk gaat:

– Als het bedrijf wordt gebeld gaan er drie telefoons over op de verkoopafdeling. Maar ze zijn allemaal niet bereikbaar, omdat ze in gesprek of afwezig zijn. Dan gaan het gesprek over naar de hoofd verkoop. Als deze ook niet opneemt, wordt het mobiele nummer van de hoofd verkoop gebeld. Als deze tot slot ook niet opneemt, kan de beller een bericht op de voicemail achterlaten.

– Bellers naar een huisartsenpraktijk worden, mits binnen werktijd, begroet door een keuzemenu met meerdere opties (toets 1 voor spoed, toets 2 voor de assistente, toets 3 voor het inspreken van herhalingsrecepten). De assistente kan natuurlijk 1 gesprek tegelijk afhandelen. Als er meerdere bellers zijn, dan komen deze in een wachtrij met een muziekje terecht. 

doorverbinden kwebbl

De doorverbind-functie kan ingesteld worden in het belplan. De geavanceerde doorschakelmogelijkheid zorgt ervoor dat de beller naar de gewenste toestellen wordt doorverbonden, tegelijk, na elkaar of één voor één.

Word Kwebbl reseller-partner

Wilt u ook Kwebbl verkopen aan uw klanten? Word dan reseller-partner van Kwebbl bij Qupra. Contacteer Alex via 088 8000 879 of klik hier. Kwebbl is een uniform cloud communicatieplatform, speciaal ontworpen voor serviceproviders en IT-distributeurs. De krachtige mogelijkheden kunnen naadloos worden geïntegreerd dankzij de volledige reeks API’s. U ontvangt gratis 15 lifetime PBX licenties van ons als kennismaking.