Wat is FRITZOS?

Wat is FRITZOS?

Naast het feit dat de FRITZ!Box erg multifunctioneel is, beschikt deze router ook over een geheel eigen besturingssysteem. Dit besturingssysteem heet FRITZOS en zorgt ervoor dat iedereen overweg kan met deze modem. FRITZOS is voorzien van interessante mogelijkheden, die u vanuit speelse eenvoud bedient. Zo ontvang je straks een moderne technologie in huis, zonder al te veel poespas. Maar wat is FRITZOS precies?

Werken vanuit een centrale omgeving

Allereerst dient u een keer in te loggen in de gebruikersomgeving van uw FRITZ!Box. Daarmee komt u terecht op een overzichtspagina waar heel veel inhoudelijke informatie over de router in te zien is. Denk daarbij aan het huidige aantal aangesloten apparaten en de beschikbare wifi-netwerken. Welkom in de FRITZOS omgeving. Vanuit deze omgeving schakelt u eenvoudig door naar allerlei andere mogelijkheden. Zo configureert u een eind in de rondte, zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen.

Wat is er allemaal mogelijk in FRITZOS?

FRITZOS maakt lastige technologie eenvoudig voor al haar gebruikers. Het is niet alleen mogelijk om inhoudelijk te kijken naar uw netwerk, dataverbruik en aangesloten apparaten. FRITZOS biedt ook veel praktische oplossingen. Zo is het mogelijk om opgeslagen muziek, foto’s of films te streamen naar alle aangesloten apparaten. Dat gaat van televisies tot luidsprekers, laptops en mobiele telefoons. 

Toegepast in verschillende FRITZ!Apps

Het FRITZOS is een overzichtelijk besturingssysteem, vergelijkbaar met iOS op een iPhone en Android op een Samsung of LG-telefoon. Samen met de FRITZ!Box zijn er diverse apps te downloaden, die allen zijn voorzien van FRITZOS. De verschillende apps die u kunt downloaden zijn MyFRITZ!App, FRITZ!App Fon, FRITZ!App WLAN, FRITZ!App Smart Home en FRITZ!App TV. Elke app beschikt over eigen functionaliteiten. Maar allen werken volgens hetzelfde overzichtelijke en klantvriendelijke FRITZOS. Zo is elke app net iets anders qua functionaliteiten, maar toch is het altijd thuiskomen.

Implementeer een FRITZ!Box via Qupra

Ook een FRITZ!Box verkopen aan uw klanten? Implementeer dan een FRITZ!Box via Qupra. Wij borgen alle kennis voor u en zijn het eerste Nederlandse aanspreekpunt. Vragen? Neem contact op met Alex via 088-8000879 of klik hier. Hij biedt een oplossing voor u en uw klanten.