De verschillende FRITZApps

De verschillende FRITZApps

Dat de FRITZ!Box een multifunctionele router is, dat wist u misschien al. Voor veel mensen is dit een geliefd apparaat om in huis te hebben. Niet alleen omdat het een krachtige internetverbinding levert. Maar ook omdat er veel configuratieopties mogelijk zijn. Als klap op de vuurpijl zijn er ook nog talloze FRITZApps te downloaden op iOS en Android. Bedien uw FRITZ!Box zo vanaf uw mobiele telefoon, zonder zelf in de router te hoeven prutsen. Hieronder de verschillende FRITZApps op een rij:

FRITZApps

fritzapps

MyFRITZApp

Met de MyFRITZApp is het mogelijk om uw FRITZ!Box vanaf uw mobiele telefoon te bedienen. Terwijl u op de bank zit, krijgt u toegang tot uw eigen thuisnetwerk. Ook als u onderweg bent, pakt u de app er eenvoudig bij. De app biedt toegang tot het interne geheugen van de FRITZ!Box, maar ook alle met USB verbonden opslagmedia. Als laatste past u via deze app zelf gegevens in de router aan. Erg handig om over te beschikken.

frtizapps

FRITZApp Fon

Sinds de intrede van de mobiele telefoon, is de vaste lijn voor velen verleden tijd. Maar toch nog niet voor iedereen. Beschikt u thuis nog over een vaste telefoonlijn? Dan is het via de FRITZApp Fon mogelijk om uw mobiele telefoon om te toveren tot vaste telefoon. Bel via de vaste lijn, zonder vaste lijn. Ook ontvangt u via de app toegang tot gemiste gesprekken en uw voicemail. 

fritzapps

FRITZApp WLan

Alles over uw wifi-verbinding in huis weten? Download dan de FRITZApp WLAN. Ga waar u maar wilt staan in huis en doe een meting van het draadloze netwerk. Zo test u met speels gemak de wifi in heel uw huis. Resultaten ontvangt u direct in de app. Sluit u een ander apparaat aan of ontvangt u visite? Scan met een ander apparaat de QR-code in de app en deze is direct verbonden. 

fritzapps

FRITZApp Smart Home

Met een druk op de knop toegang krijgen tot al uw slimme apparaten in huis? Download dan de FRITZAPP Smart Home. Elk slim apparaat in uw huis dat is verbonden met uw FRITZ!BOX, staat weergegeven in de app. Zet voor het slapen al uw lampen uit met de mobiele telefoon of schakel alle stroom uit vlak voordat u op vakantie gaat. De keuze is aan u.

fritzapps

FRITZApp TV

Af en toe is het ook lekker om even rustig bij te komen. Het is dan ideaal om ontspannen televisie te kijken. Niet in de buurt van uw eigen televisie? Download de FRITZApp TV en schakel direct in op uw favoriete kanaal. 

Implementeer een FRITZ!Box via Qupra

Ook van plan om een FRITZ!Box aan uw klanten te verkopen? Implementeer dan een FRITZ!Box via Qupra. Wij borgen alle kennis voor u en zijn het eerste Nederlandse aanspreekpunt. Neem contact op met Alex via 088-8000879 of klik hier. Hij biedt een oplossing voor u en uw klanten.