Een SIP account aanmaken in YourSipCloud

Een SIP account aanmaken in YourSipCloud

Om gebruik te kunnen maken van een nieuw SIP-toestel moet u eerst een SIP account aanmaken in YourSipCloud en deze vervolgens instellen bij de VoIP provider.

SIP accounts aanmaken

SIP accounts aanmaken is heel eenvoudig. Ga naar “Account”, “Customers” en kies voor “SIP Devices”. Hier staan alle SIP accounts. Druk op “Create” om een nieuw SIP account aan te maken.

U kunt hier nu de gegevens van het nieuwe SIP Account invullen. Tevens vindt u hier de opties om een Voicemail in te stellen voor dit toestel. Vul bij Caller Number altijd het gewenste afzender nummer in. Dit is het nummer waar mee uitgebeld wordt. Druk vervolgens op “Save” om het SIP account aan te maken.

SIP account instellen

De beste manier om SIP accounts in te stellen is om via een pc in te loggen op het IP-adres van het toestel. Navigeer naar het IP-adres via uw browser. Nu verschijnt er een inlog scherm. De juiste inloggegevens kunnen opgevraagd worden bij de VoIP provider.

 

sip account

Display/Register name: De naam die in het toestel komt te staan.

Username: De username uit de SIP licentie bij YourSipCloud

Password: Het wachtworod uit de SIP licentie bij YourSipCloud

Serverhost: het provisioning domein van de klant (deze vindt u onder SIP devices)

Als u alle gegevens heeft ingevuld klikt u onderaan op “Confirm” om alle gegevens te bevestigen en op te slaan.

Het account wordt nu geregistreerd bij uw VoIP provider. Wanneer u bovenaan de pagina “registered” ziet staan, betekent dit dat de registratie geslaagd is en kun u bellen.

Word YourSipCloud reseller-partner

Wilt u ook YourSipCloud verkopen aan uw klanten? Wordt dan YourSipCloud reseller-partner bij Qupra. Neem contact op met Alex via 088-8000879 of klik hier. Bij Qupra krijgt u als kennismaking gratis 15 lifetime PBX licenties.