Hosting via plesk

Managed Plesk hosting

Wilt u uw eigen server met Plesk? Dan is de Managed Plesk VPS de oplossing voor. Alles wat u nodig heeft is al geïnstalleerd. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op het Plesk-configuratiescherm en een domein aanmaken. 

De Plesk Server is een beheerde Linux VPS voorzien van een Plesk controlepaneel. Plesk is geweldig voor het beheren van webapplicaties en voor webhosters die ook webdesign leveren. Het integreren van andere plug-ins (zoals WordPress of Apache) met Plesk is heel eenvoudig, snel en stabiel. U kunt uw klanten ook probleemloos voorzien van stabiele DNS en e-mailhosting. In het Plesk dashboard is het heel eenvoudig om gebruikersniveaus voor uw klanten aan te maken. Bovendien is het gemakkelijk om te migreren via uw eigen shell-back-up oplossing. Plesk is zeer betrokken bij innovatie en het implementeren van de nieuwste technieken in haar controlepaneel, zodat u de beste eigenschappen krijgt. 

Direct na de opleveren kunt u aan de slag. Onze experts beheren de server voor u en zorgen ervoor dat alles snel blijft draaien en uw servers veilig zijn. Ook voor resellers is Plesk VPS ideaal. Met de Plesk Web Host licentie krijgt u volop reseller mogelijkheden en kunt u onbeperkt domeinen toevoegen aan uw VPS. U kunt dus zelf de websites van uw klanten hosten met uw VPS of webhosting verkopen.

De voordelen van VPS Plesk hosting bij Qupra

  • Hosted oplossing inclusief licentie, volledig startklaar opgeleverd

  • Geen omkijken naar onderhoud van Plesk en server, wij regelen het voor u

  • Qupra biedt een breed portfolio diensten die aansluiten, zoals telefonie en internet

  • Actief firewall beheer

  • Inclusief back-up

  • Gehost op Nederlandse servers

  • Actieve monitoring