DirectAdmin Hosting

DirectAdmin VPS hosting

Wilt u uw eigen server met DirectAdmin? Dan is de DirectAdmin VPS de oplossing voor u. Alles wat u nodig heeft is al geïnstalleerd. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op het DirectAdmin-configuratiescherm en een domein aanmaken. DirectAdmin is een zeer gebruiksvriendelijk controlepaneel dat het hosten en beheren van websites, e-mails en online applicaties veel eenvoudiger maakt.

DirectAdmin bevat honderden functies die u met slechts een paar klikken naar wens kunt configureren. Met de toevoegen knop kunt bijvoorbeeld eenvoudig meerdere e-mailadressen aanmaken, eenvoudig afwezigheidsberichten instellen of eenvoudig een nieuwe website maken. Dit is ook de reden om DirectAdmin vanaf het begin te gebruiken.

Reseller DirectAdmin hosting

Met één van onze DirectAdmin hostingpakketten kunt u als reseller hosting op onze supersnelle servers aanbieden aan uw klanten. U verleent zelf de klantenservice en bepaalt hoeveel uw klanten moeten betalen voor de hostingservice. U kunt uw eigen DirectAdmin-accounts voor uw klanten maken zodat uw klanten direct kunnen inloggen op het DirectAdmin-dashboard om hun hosting te beheren. U kunt het DirectAdmin controlepaneel volledig personaliseren met uw eigen logo, kleuren en indelingen.
 

Voor wie is reseller hosting?

Reseller hosting is ideaal voor online marketingbureau’s, webdesigners, websitebeheerders en managed hostingproviders. Weet u niet zeker of reseller hosting iets voor u is? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren.

 

De voordelen van VPS Plesk hosting bij Qupra

  • Hosted oplossing inclusief licentie, volledig startklaar opgeleverd

  • Geen omkijken naar onderhoud van DirectAdmin en server, wij regelen het voor u

  • Qupra biedt een breed portfolio diensten die aansluiten, zoals telefonie en internet

  • Actief firewall beheer

  • Inclusief back-up

  • Gehost op Nederlandse servers

  • Actieve monitoring