Overzicht glasvezelaanbieders Qupra

De zakelijke glasvezelverbindingen van Qupra zorgen voor snel en betrouwbaar internet voor al uw klanten. Niet alleen de verbinding tussen de verschillende (kantoor)panden zijn belangrijk, maar ook hoogwaardige dataverbindingen zijn nodig om de uw klant beschikbaar te maken voor al haar klanten, leveranciers en partners. Qupra levert betrouwbare glasvezelverbindingen via meerdere operators. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle netwerkpartners van Qupra.

Nationale netwerkpartners

DELTA Fiber

DELTA Fiber maakt snel internet via glasvezel beschikbaar. In het bijzonder voor mensen die in randstedelijke en buitengebieden wonen, waar snel internet nog niet vanzelfsprekend is. 

E-Fiber

E-Fiber legt glasvezelverbindingen aan door heel Nederland. E-Fiber vindt dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Het maakt niet uit waar, van de randstad tot in de polder.

Eurofiber

Het open netwerk van Eurofiber beslaat nu ruim 37.000 km en biedt een uitgebreid glasvezelnetwerk in Nederland, maar ook in België Frankrijk en Duitsland.

FiberRevolution

Op basis van samenwerkingen met lokale ondernemersgroepen en gemeenten worden een stadsbreed zakelijke glasvezelnetwerken gerealiseerd door heel Nederland.

Fore freedom

Fore Freedom, een glasvezelaanbieder ontstaan in 2010, is uitgegroeid tot de grootste leverancier van collectieve glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen in Nederland.

KPN Wholesale (WEAS)

KPN heeft een open en modern netwerk waarmee telecomoperators en internet serviceproviders (ISP’s) de diensten van KPN – onder hun eigen naam – kunnen aanbieden.

NDIX

NDIX staat al een aantal jaar bekend als een partij die nauw betrokken is bij lokale ondernemers en die weet wat er speelt in de regio. Ze zijn actief in heel Europa.

VodafoneZiggo

Door middel van hun eigen Giganet glasvezelnetwerk biedt VodafoneZiggo internet met glasvezelsnelheden tot 1Gbps. Ze combineren de techniek van glasvezel en kabel.

Tele2

Tele2 heeft één van de nieuwste en modernste zakelijke glasvezelnetwerken en biedt Next Level glasvezelverbindingen met de hoogste snelheden in heel Nederland. 

Wauwau

Wauwau biedt glasvezelverbindingen met snelheden tot wel 10 Gbps. Wauwau graaft de kabel in en zorgt dat het netwerk bij uw klanten binnen komt. 

Lokale netwerkpartners

Brightfiber

Sinds de oprichting in 2015 heeft Brightfiber, onlangs overgenomen door Eurofiber, glasvezelnetwerken aangelegd op 15 bedrijventerreinen in Nederland. 

Brofiber

Brofiber is, de naam zegt het al, een initiatief van de broers Tommy en Dennis Huijbregts. Dit glasvezelnetwerk ligt in de Kempen van Reusel tot en met Veldhoven, Noord-Brabant.

Coöperatie Glasvezel Noord

Coöperatie Glasvezel Noord is een burgerinitiatief dat is ontstaan om een betaalbaar open glasvezelnetwerk te beheren in Noord-Drenthe.

Coöperatie Sterk Midden-Drenthe

 Een burgerinitiatief die ervoor wil zorgen dat iedereen in de gemeente Midden-Drenthe een supersnelle internetverbinding met glasvezelsnelheid heeft.

Cranendonck//NET

Cranendonck//NET wil op alle bedrijventerreinen van Cranendonck snelle, betrouwbare en toekomstbestendige zakelijke internetverbindingen bieden.

Fiberbuiten

Fiberbuiten is dé organisatie die glasvezel verzorgt in het buitengebied van de gemeenten Boxtel en Oirschot. Dit doen ze in samenwerking met Trined.

De Fiber Crew

De Fiber Crew bereidt Nederland voor op de toekomst door het aanleggen van glasvezelverbindingen met snelheden van 1Gbps tot 10Gbps.

Glasdraad

Glasdraad is opgericht met de ambitie om bewoners en ondernemers in het buitengebied en de kleine kernen toegang te geven tot snelle en betrouwbare glasvezelnetwerken.

Glasnet Veghel

Glasnet Veghel is in 2007 opgericht op initiatief van de ondernemersverenigingen CVO, VMK en EBK die zich hebben verenigd in de Stichting Vitaal Bedrijvig Veghel.

Glasvezel de Wolden

Glasvezel de Wolden

Stichting Glasvezel de Wolden is van oorsprong een burgerinitiatief in de gelijknamige Drentse gemeente. De stichting wordt o.a. ondersteund door de provincie Drenthe en de gemeente.

Glasvezel Eindhoven (GVE)

GVE is een gezamenlijk glasvezelinitiatief van de ondernemersverenigingen De Hurk, OKEA Eindhoven Airport, Ondernemers Vereniging 8 & Eindhoven Noord Ondernemers.

Glasvezel Helmond

Een initiatief van de gemeente Helmond in samenwerking met het ICT bedrijf e-Quest. Het is een open netwerk waarop iedereen diensten mag aanbieden.

Glasvezel Zuidenveld

Glasvezel Zuidenveld is een gemeentebreed bewonersinitiatief dat glasvezel in heel Coevorden aan het aanleggen is. En dit allemaal met de hoogste snelheden mogelijk.

Glasweb Venray

Glasweb Venray

Glasweb Venray is een burgerinitiatief opgericht door dorps- en wijkraden gericht op het realiseren van een glasvezelnetwerk in de hele gemeente Venray.

HSLnet

HSLnet is een lokale coöperatie, een vereniging van oorsprong uit de gemeente Heeze-Leende. HSLnet beschikt over een eigen glasvezelnetwerk en is onafhankelijk.

KempenGlas

KempenGlas is het grootste burgerinitiatief van de Kempen en omvat de coöperaties BladelGlas, MoergestelGlas, OirschotGlas en Reusel-DeMierdenGlas.

Limburg Glasvezel

Momenteel is er 13 gemeenten in Limburg een glasvezelnetwerk aangelegd. Het initiatief Limburg Glasvezel wil ervoor zorgen dat iedereen wordt aangesloten op dit netwerk.

Midden-BrabantGlas

Midden-BrabantGlas is, net als KempenGlas, een burgerinitiatief en omvat vier coöperaties: LangstraatGlas, GroenewoudGlas, GilzeEnRijenGlas en Baarle-NassauGlas.

ParkNed

ParkNed levert oplossingen met glasvezel als communicatie-infrastructuur van de toekomst. Het uitgangspunt is het creëren van een open en onafhankelijke infrastructuur.

RE-NET Hoogeveen

RE-NET is nauw betrokken bij glasvezelinitiatieven in Drenthe en Overijssel. RE-NET is de verbindende factor in samenwerkingen tussen lokale initiatieven.

SKV

Stichting Kabelnet Veendam (SKV)

Dankzij het eigen state-of-the-art netwerk kan SKV haar abonnees verzekeren dat ze gegarandeerd de snelheid krijgen die ze besteld hebben via glasvezel.

ViberQ

Dankzij ViberQ krijgt men in de provincie Groningen toegang tot razendsnel glasvezel internet. Aangezien ViberQ met meerdere providers werkt, is er altijd een oplossing.

VitrumNet

VitrumNet exploiteert een regionaal glasvezelnetwerk in en rondom Dordrecht. VitrumNet biedt een hoogwaardig open en transparant glasvezelnetwerk.

Weconnect Waalre

Open glasvezelnetwerk ván en vóór Waalre. Alle inkomsten komen ten goede aan Waalre; hiermee wordt het netwerk verbeterd en waardevolle nieuwe initiatieven gecreëerd.

XL Fiber

XL Fiber legt glasvezel aan in bedrijventerreinen in Amsterdam en omstreken. Een goede internetverbinding is van essentieel belang voor ieder bedrijf.