Qupra biedt Hosted 3CX voor resellers

Qupra biedt Hosted 3CX voor resellers

Qupra is een officiële partner van 3CX. Dat betekent dat zakelijke klanten bij Qupra terecht kunnen voor de Hosted 3CX, de Cloud PBX oplossing van 3CX om deze door te verkopen aan hun klanten.

partner

Wat is Hosted 3CX?

Hosted 3CX is een online telefooncentrale (PBX) die zich bevindt in de Cloud. Het is een communicatieplatform dat alles heeft wat een bedrijf nodig heeft. Bellen, de status van uw collega’s inzien, chatten, conference calls inplannen en voicemails beluisteren, het is allemaal mogelijk met 3CX. Maar met Hosted 3CX als telefooncentrale beschik je ook over onder andere wachtrijen, videogesprekken en web conferenties. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Wereldwijd wordt het systeem van 3CX al door meer dan 250.000 bedrijven gebruikt, waaronder AirFrance, Wilson Sporting Goods en de NHS, en het staat bekend om zijn innovatieve en geavanceerde technologie.

Met Hosted 3CX kunnen bedrijven maximaal 25 gelijktijdige sessies per server volledig geautomatiseerd hosten. Hosted 3CX partners zijn in staat om winstgevend veel klanten te faciliteren en te ondersteunen.

Complete controle

3CX biedt de reseller complete controle over zijn klanten. Bij veel Hosted PBX oplossingen zet de reseller klanten over op een platform van een andere partij. Dan ben je niet meer dan een ‘commission agent’. Wordt het bedrijf bijvoorbeeld verkocht dan sta je als reseller buiten en ben je je klant kwijt. 3CX is alleen softwareleverancier en geeft de reseller de maximale controle over de klant, over het softwareplatform zelf, over de aanvullende hardware, de SIP-trunks en de service die je erbij geleverd krijgt.

Word Hosted 3CX reseller-partner

3CX reseller-partner worden bij Qupra? Bel Alex via 088 8000 879 of klik hier. 3CX is een uitgebreide telefooncentrale met App en communicatiesysteem. 3CX werkt met vaste verkooppartners; wij borgen de kennis voor u en zijn het Nederlandse 1e aanspreekpunt, en leveren Telefonie en UC als dienst tegen het lage 3CX tarief, geheel geregeld en ontzorgd. Bij Qupra krijgt u gratis 15 licenties lifetime op proef.