Hosted VoIP van Qupra

Hosted VoIP van Qupra

Bij Hosted VoIP is een telefooncentrale onderdeel van een cloudoplossing. Dit past bij de trend in de zakelijke markt, waarin het steeds gebruikelijker is dat zaken niet direct tot de kerncompetenties behoren, worden uitbesteed of als dienstverlening worden afgenomen. Bij Hosted VoIP is dat ook zo met een telefooncentrale.

VoIP platformen van Qupra

Qupra stelt een flexibel VoIP platform van betrouwbare kwaliteit beschikbaar. Op het door Qupra beschikbaar gestelde VoIP platform worden alle functionaliteiten van een moderne telefooncentrale geboden. Omdat er bij gebruik van het VoIP platform geen fysieke telefooncentrale meer nodig is, is er van hoge onderhoudskosten geen sprake.

Kostenbesparend

Daarnaast wordt er een aanzienlijke kostenbesparing geboden op de abonnement- en verkeerkosten. Met een VoIP platform kan flexibel worden opgeschaald en is er de mogelijkheid om de telefonie met een CRM-systeem of Microsoft Teams te koppelen.

Multi-platform benadering

Waar veel bedrijven vasthouden aan één platform, is dit bij Qupra niet het geval. Door onze multi-platform benadering kunnen we voor elke klant een passende oplossing bieden. We zijn niet gebonden aan ons eigen platform, maar kunnen verschillende platformen bieden, zoals 3CX, Kwebbl of YourSipCloud. De laatste optie bieden we White-label aan. U kunt deze geheel aanpassen zoals u dat wilt. Met de veelzijdige VoIP platformen van Qupra levert u Wholesale telefonie zoals u dat wilt. Flexibiliteit en gemak voor u als reseller en uw klanten staan centraal bij ons.

Flexibiliteit

Met de VoIP oplossing van Qupra bent u verzekerd van flexibiliteit. Hosted VoIP groeit mee met het bedrijf. Schaal eenvoudig op wanneer een klant groeit. Door ons persoonlijke support team zijn de lijnen kort. U komt niet terecht in eindeloze keuzemenu’s of wachtrijen maar heeft direct contact met onze supportafdeling voor afhandeling van uw vragen.