Bestel nu ook servicenummers in de Wholesale portal

Bestel nu ook servicenummers in de Wholesale portal

Ieder bedrijf wil een professionele uitstraling hebben. Daar hoort ook een professioneel telefoonnummer bij. Voor servicenummers bent u ook bij Qupra aan het juiste adres. Naast servicenummers in Nederland levert Qupra nummers in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Wholesale portal

Sinds kort is het ook mogelijk om deze servicenummers te bestellen in onze Wholesale portal. Alle partners van Qupra hebben toegang tot deze portal. Binnen de portal is er van alles mogelijk. Van het plaatsen en bekijken van nieuwe bestellingen tot het inzien van alle verkoopfacturen. Wilt uw klant een servicenummer uit bijvoorbeeld Duitsland, België of het Verenigd Koninkrijk? Geen probleem. Deze zijn allemaal te bestellen in de portal. Of het nu gaat om een Tollfree, nationaal of lokaal nummer, alles kan.

Expert in servicenummers

Al ruim 10 jaar is Qupra expert in servicenummers. Wij weten daarom als geen ander hoe deze nummers werken en wat er van wordt verwacht. Servicenummers worden via het platform van Qupra gehost en worden getermineerd op een eindbestemming door de gebruiker. Qupra biedt ook de mogelijkheid om de gesprekken direct door middel van een SIP interconnect af te leveren op een ander platform. Zo worden servicenummers geïntegreerd in de dienstverlening naar uw eindklant.