Hoe werkt de facturatie van Qupra?

Hoe werkt de facturatie van Qupra?

Qupra hecht veel waarde aan haar partners. We zijn altijd open en transparant richting onze klanten en houden van duidelijkheid. Daarom leggen we u graag uit hoe onze facturatie precies werkt en uit welke onderdelen een factuur van Qupra bestaat.

Facturatie

U ontvangt één keer per maand een factuur voor het gebruik van de diensten van Qupra. Op de factuur wordt onderscheid gemaakt tussen vaste abonnementskosten en variabele verbruikskosten, zoals gesprekskosten, zoals te zien is in dit voorbeeld.

Verkoopfacturen inzien

U kunt al uw verkoopfacturen inzien via de Qupra Wholesaleportal. Log in via deze link. Als u bent ingelogd, klikt u vervolgens op “Invoices” om een overzicht te zien van alle verkoopfacturen, voorzien van factuurnummer, factuurdatum, de factuur als bijlage in PDF formaat en eventueel een bestand met Call Detail Records (CDR’s). In dit bestand vindt u alle details van gesprekken, zoals het tijdstip, afzender, ontvanger en duur van het gesprek. In de portal ziet dat overzicht er als volgt uit.

facturen

De Qupra Wholesaleportal is beschikbaar voor alle partners van Qupra. Wilt u ook reseller-partner worden. Neem dan contact op via Rob@qupra.nl of druk op onderstaande knop om u te registreren.