Upgrade uw klanten naar Vplus internet

Upgrade uw klanten naar Vplus internet

Als onafhankelijke wholesale internetprovider hebben wij oog voor kwaliteit, innovatie en onze partners. We werken graag samen op het gebied van zakelijk internet, zodat u als reseller altijd de beste internetoplossingen aan uw klanten kunt bieden. Want een snelle internetverbinding is natuurlijk belangrijk. Zo ook voor uw klanten. Wellicht gebruiken uw klanten een VDSL2 verbinding, maar daar is inmiddels een opvolger voor gekomen, namelijk Vplus.

Wat is Vplus?

Vplus, ook wel Super Vectoring genoemd, is de opvolger van de huidige VDSL2 techniek. Vplus internet is supersnel internet via de koperlijn. De Vplus techniek is vele malen sneller dan zijn voortganger en wordt door velen als het nieuwe alternatief voor glasvezel gezien.

Hoe werkt het?

Momenteel is het mogelijk, wanneer internet via de koperlijn wordt ontvangen, er een internetsnelheid van zo’n 100 Mbp/s bereikt kan worden. Met Vplus internet is het mogelijk internetsnelheden van maximaal 200 Mbp/s te behalen via een enkele koperdraad. Ook zorgt een Vplus internetverbinding voor een groter frequentiebereik. Waar VDSL2 een frequentiebereik heeft van 17 MHz, is dit bij Vplus verdubbeld naar 35 MHz. Het grotere frequentiebereik zorgt ervoor dat er een hogere snelheid gerealiseerd kan worden. De snelheidswinst van Vplus ten opzichte van VDSL2 is echter afhankelijk van de afstand tot de wijkkast: wanneer de afstand groter is dan 550 meter neemt de winst af. Beide technologieën kunnen gecombineerd worden in één netwerk.

Wilt u ook een Vplus verbinding leveren?

Door middel van de Qupra postcodetool kunt u zien of er een Vplus verbinding bij uw klanten geleverd kan worden. Deze is kosteloos te installeren voor alle partners van Qupra. Vplus verbindingen kunnen worden besteld in de Qupra Wholesaleportal.