De Qupra postcodetool op uw website plaatsen

De Qupra postcodetool op uw website plaatsen

We hebben al een artikel geschreven over hoe u door middel van de Connectivity Checker in de Wholesaleportal beschikbare netwerken op verschillende locaties kon zoeken om vervolgens een internetverbinding te bestellen. Maar het is ook mogelijk om deze postcodetool op uw eigen website te plaatsen.

Qupra beschikbaarheid plugin

Met de Qupra beschikbaarheid plugin kunt u eenvoudig een postcodetool voor internetbeschikbaarheid op uw WordPress website tonen. Op basis van hun postcode, huisnummer en eventuele toevoeging kunnen bezoekers ziet wat er leverbaar is op hun adres. De beschikbaarheid plugin controleert beschikbaarheid op het koper netwerk, FTTH (Fiber To The Home), FTTO (Fiber To The Office), landelijke glasvezelaanbieders en verschillende lokale glasvezelaanbieders. Druk op deze link om de beschikbaarheid plugin te downloaden. Klik op download om een ZIP bestand te downloaden.

Het is ook mogelijk om via de Wholesaleportal de plugin te downloaden. Log in en druk op Qupra connectivity checker. Hier kunt u uw e-mailadres invullen om een API code van ons te ontvangen. Druk op WordPress plugin om de plugin te downloaden. De API code heeft u nodig bij het instellen van de plugin. De API code ontvangt u ook als u zich registreert via deze link

De beschikbaarheid plugin op uw website plaatsen

De plugin kunt u uploaden via uw WordPress omgeving. Ga naar Plugins > Add new > Upload plugin. Selecteer vervolgens het ZIP bestand dat u zojuist gedownload heeft. WordPress installeert nu de plugin in uw WordPress omgeving. Ga naar de lijst met plugins en activeer hem door op Activate te drukken.

U kunt de plugin configureren door aan de linkerkant naar Qupra Network Availability > Settings te gaan. Vul hier de API code in die u van ons heeft ontvangen. De beschikbaarheid plugin is White label, wat betekent dat u de plugin kunt aanpassen in uw eigen stijl. Verander de kleuren en geef uw bedrijfsnaam weer.

Gratis voor Qupra klanten

Qupra biedt drie pakketten aan voor haar klanten; Basic Standard en Professional. Alle klanten van Qupra krijgen 100 API calls per maand (het Basic pakket) gratis. Elke keer als een bezoeker van uw website de postcode tool invult, wordt er een API call gemaakt.

Wilt u ook reseller-partner worden van Qupra? Neem dan contact op via Rob@qupra.nl of druk op onderstaande knop om u te registreren.