De voordelen van wholesale inkoop

De voordelen van wholesale inkoop

Als onafhankelijke wholesaler hebben we oog voor kwaliteit en innovatie. We werken graag met u samen op het gebied van van zakelijk internet, telefonie en cloud zodat u als reseller altijd de beste oplossing aan uw klanten kunt bieden. Maar waarom zou u moeten kiezen om diensten wholesale af te nemen?

Wat zijn de voordelen?

Bepaal uw eigen marges

Een van de grootste voordelen van wholesale diensten is de vrijheid om te kiezen wat u uw klanten voor uw diensten in rekening brengt. Natuurlijk is het belangrijk om met uw prijzen marktconform te zijn, maar uiteindelijk bepaalt u zelf hoe u de dienst levert, tegen welke prijs en met marge u berekent. In veel gevallen bepaalt u zelf de duur van de contractuele verplichtingen.

Vrij verrichten van diensten

Aangezien u de dienst als halffabricaat aanschaft, kunt u de meeste knoppen zelf bedienen. U bepaalt hoe je de klantomgeving inricht en beheert. Ook bepaalt u zelf hoe u uw klanten levert, beheert, overneemt en bedient. Hier zijn geen beperkingen aan. Aan de ene kant heb je veel vrijheid, aan de andere kant heeft u alle voordelen van een professioneel platform dat dag en nacht wordt beheerd en bewaakt. Zo kunt u zich optimaal focussen op uw klanten en hun wensen en behoeften.

Factureringsrelatie

Als u een dienst wholesale afneemt, brengt u deze zelf in rekening bij uw klanten bepaalt zo uw marges. U heeft zelf een factureringsrelatie met de klant; het is en blijft uw klant, uw contract en uw inkomen. Een belangrijk onderdeel hierbij is dat uw onderneming in waarde stijgt en u een bron van inkomsten wordt aangeboden met een termijn waaraan u moet voldoen. Deze allocatie van waarde voor uw onderneming is belangrijk voor de toekomst en haar liquiditeit. Het hebben van een eigen klantenbestand met een factureringsrelatie zorgt voor een betere loyaliteit en zorgt ervoor dat uw bedrijf in potentie veel meer waard is dan wanneer u producten en diensten doorverkoopt zonder factureringsrelatie/contract met uw klant.

Controle over de levering en continuïteit van uw dienstverlening

U bepaalt zelf hoe u de dienstverlening organiseert en verleent. Kiest u voor het resellen van diensten, dan loopt de factuurhouder voorop qua ontwikkeling en mogelijkheden in het verdienmodel. Met wholesale diensten bepaalt u wat het beste voor uw is. Als uw provider de oplossing die u ondersteunt niet meer biedt of als u zelf een andere weg inslaat, dan heeft u meer vrijheid ten aanzien van uw eigen klanten en de geboden oplossingen. Uiteindelijk bepaalt u zelf waar u ze plaatst en stemt u eventueel de contractuele dienstverlening af met de klant.