Beschikbare netwerken op locatie zoeken en een internetverbinding aanvragen

Beschikbare netwerken op locatie zoeken en een internetverbinding aanvragen

We zijn heel trots op het feit dat we onze partners een eigen omgeving kunnen bieden. Graag leggen we ook alle verschillende functies binnen de Qupra Wholesaleportal zo goed mogelijk uit, zodat uw samenwerking met Qupra zonder problemen verloopt.

Internetverbinding bestellen

Om een internetverbinding te bestellen vult u de Connectivity Checker in. Als u bent ingelogd in de portal klikt u op “New order” en klikt u vervolgens op “Internet”. Vul de juiste postcode, huisnummer en eventuele toevoeging in en druk op “Search for available networks” om te zien welke verbinding er leverbaar is op de door u gewenste locatie.

connectivity checker

Kies de gewenste internetverbinding en druk op “Next”. Kies vervolgens of u een bestaande verbinding wilt overnemen, “Migrate existing connection”, of dat u een vrije koperlijn wilt gebruiken. “Use free line”. Met de optie “Test and Label” kunt u ervoor kiezen om een monteur die alles installeert wilt sturen. Via “Wall outlet” wordt er een stekker meegeleverd om alles aan te sluiten. Vul tot slot de bedrijfsgegevens in van de eindgebruiker en druk op “order connection” om de verbinding te bestellen.

Het is ook mogelijk om binnen de portal een monteursbezoek los te bestellen. Daarnaast kunt u ook refurbished hardware bestellen.

De Qupra Wholesaleportal is beschikbaar voor alle partners van Qupra. Wilt u ook reseller-partner? Registreer dan via onderstaande knop of stuur een e-mail naar Rob@qupra.nl