Zakelijk glasvezel van Qupra

Zakelijk glasvezel van Qupra

De zakelijke glasvezelverbindingen van Qupra zorgen voor snel en betrouwbaar internet voor al uw klanten. Niet alleen de verbinding tussen de verschillende (kantoor)panden zijn belangrijk, maar ook hoogwaardige dataverbindingen zijn nodig om de uw klant beschikbaar te maken voor al haar klanten, leveranciers en partners.

Aangesloten netwerken

Qupra levert betrouwbare glasvezelverbindingen via meerdere operators, zoals Tele2, E-Fiber, en Eurofiber. Daarnaast biedt Qupra internet aan via een aantal lokale glasvezelinitiatieven, zoals MiddenBrabantGlas en GlasWebVenray. Hier zijn wij uniek in. Via het glasvezelnetwerk verzenden wij tot aan elke voordeur. Qupra is daardoor niet afhankelijk van beperkte ruimte. Hierdoor kunnen klanten genieten van hoogwaardig en snel internet tegen aantrekkelijke tarieven. Meer over onze aangesloten netwerken vindt u hier.

Wholesale internetverbindingen

Zoekt u een betrouwbare Wholesale internetverbinding? Dan bent u bij Qupra aan het juiste adres. Als onafhankelijke Wholesale internet provider hebben wij oog voor kwaliteit, innovatie en onze partners. Wij werken graag samen op het gebied van zakelijk internet, zodat u als reseller altijd de beste internetoplossing aan uw klanten kunt bieden. Als Wholesale internet provider zijn wij volledig gericht op u als partner. Bij ons neemt u de dienst Wholesale af, u brengt deze zelf in rekening aan uw klanten en bepaalt dus ook uw eigen marges. Hierbij geniet u van een grote mate van vrijheid in dienstverlening en service.

Word reseller-partner

Wilt u uw klanten ook voorzien van een betrouwbare, redundante internetverbinding? Druk dan op onderstaande knop om reseller-partner te worden van Qupra. Wij nemen alles voor u uit handen en migreren en upgraden al uw bestaande verbindingen. Wij regelen alles van A tot Z met als voordeel dat al uw klanten sneller internet hebben.