Ana bakiyesini ilk kez yenileyen yeni bahisçiler mostbet İlk para yatırma işleminizde %120 bonus kazanın.

Is een DDoS-aanval te voorkomen?

Is een DDoS-aanval te voorkomen?

Bij een DDos, of Distributed Denial of Service, aanval worden er grote hoeveelheden internetverkeer naar één server of een groep servers gestuurd. Omdat het een grote hoeveelheid informatie tegelijk bevat, kan de server het niet verwerken, verbreekt het de verbinding en verliest het de toegang tot websites en andere online services.

De gevolgen van een DDoS-aanval

DDoS-aanvallen komen steeds vaker, complexer en diverser voor. Hierdoor loopt uw bedrijf meer risico slachtoffer te worden van een aanval. Bent u niet beschermd tegen een DDoS-aanval? Zo’n aanval kan dan negatieve gevolgen hebben voor uw bedrijf, zoals: servicestoringen, omzetdaling, reputatieschade en hoge reparatiekosten.

Kan je een DDoS aanval voorkomen?

DDoS-aanvallen zijn niet te voorkomen. U staat machteloos als een persoon of organisatie u als doelwit heeft. U kunt echter voldoende voorzorgsmaatregelen nemen om schade te beperken en relatief ongehinderd door te kunnen werken. Oplossingen variëren van het installeren van firewalls tot het implementeren van anti-DDoS-oplossingen op uw netwerk. Ook kunt u een DDoS-aanval signaleren en dit verkeer afwenden. Dit is nogal een harde methode omdat er vanaf dat moment geen verkeer meer binnenkomt op het netwerk.

Nationale DDoS wasstraat

Ook kunt u een DDoS-aanval signaleren en het verkeer via een route naar de Nationale DDoS wasstraat leiden. Dit is één van de slimste en meest geavanceerde oplossingen voor DDoS-aanvallen.

De DDoS wasstraat is een initiatief van de stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers, of NBIP. Deze non-profit stichting werd meer dan 10 jaar geleden opgericht door verschillende ISP’s om te voldoen aan de aftapplicht onder de Telecomwet. De netwerkkoppelingen van Qupra zijn in beheer en worden afgehandeld door partijen die aangesloten zijn bij het NBIP. Hierdoor zijn aftapverplichtingen goed ingeregeld.

Wanneer uw netwerk wordt aangevallen, wordt het verkeerd omgeleid via de DDoS Wasstraat. De wasstraat ruimt giftig verkeer op en stuurt vervolgens schoon verkeer naar uw infrastructuur. Dit wordt ook wel “scrubbing “ genoemd. Dit blijft onopgemerkt, dus uw verbinding is nog steeds bereikbaar.

DDoS filtering

Wanneer u serverruimte huurt in ons datacenter zijn uw IP-adressen voorzien van een DDoS-filtering. Klanten die DDoS-filters willen gebruiken, kunnen IP-adressen per server in afzonderlijke filters opslaan. Op deze manier worden andere klanten niet “gelast” door de instellingen/beperkingen die u oplegt aan hun IP-adressen. U kunt precies aangeven welke IP-adressen van uw server het DDoS-filter gebruiken. Wij stellen de filters in. We gebruiken al een standaard set regels die 96% van de aanvallen filteren. Aanvallen die niet aan deze regelset voldoen, kunnen handmatig worden ingevoerd. Er is geen limiet aan het aantal IP-adressen dat in filters kan worden opgenomen. Filters worden ingekocht per colocatie/dedicated server of virtuele server.

Bent u geïnteresseerd om serverruimte af te nemen in ons datacenter? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.